Alex Dujshebaev / Najveća španjolska zvijezda: 'Ako smo svi 'unutra', ne možemo izgubiti'

Image
Foto: AP Images

Najbolji španjolski igrač uvjeren je u kvalitetu svoje momčadi

17.1.2019.
11:12
AP Images
VOYO logo

Alex Dujshebaev trenutno je najveća španjolska zvijezda. Da ne kažemo i najbolji igrač. Nije onaj koji će prepucati obranu i zabiti s deset metara, iako nije da ne može ni to, no najveći mu je forte prolaz. Pa tko ga spriječi. 

Nadamo se da ćemo to večeras biti mi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je odlična momčad, ima puno mladih igrača koji imaju vrhunsku kvalitetu. Djeluje vrlo sigurno na ovom Prvenstvu. U odnosu na Euro od lani tu je Duvnjak s kojim je to podignuto na razinu više. Dugo je Hrvatska u vrhu, sigurno da to nije slučajno i da nije na SP došla sudjelovati. Uostalom, ovo je borba za prvo mjesto, četiri boda za drugi krug. To može biti važno, ali ne i presudno", konstatirao je desni vanjski poljskog Kielcea, a prenio SN.

Povijest kaže da Hrvatska zna sa Španjolcima, ima duplo više pobjeda (14-7), ali sada se zbog titule europskih prvaka njima nameće uloga favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo u dosta stvari slični, da smo najopasniji iz obrane u lakoj realizaciji. Ako se netko toga dočepa, bit će u prednosti. Ono što mogu reći, jest da Hrvatska u napadu ima jako dobre šutere i da se mi moramo dobro pripremiti da obranom olakšamo posao našim vratarima."

Španjolska u prvim utakmicama nije pokazala razinu kojom je pokorila Europu prije godinu dana, no prave utakmice, počevši od danas, tek slijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo reprezentacija koja pobjeđuje s deset razlike. Uvijek igramo gol za gol, ne razbijamo glavu s razlikama. Znamo da ako smo svi unutra u utakmici, ne možemo izgubiti."

Pogotovo ako poludi De Vargas na golu, ali i Hrvatska ima na ovom turniru vratare na najvišoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam ih iz Lige prvaka i SEHA lige. Koji god brani, može odlučiti."

''Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo