SUDAC IZGUBLJEN U PRIJEVODU / Najbizarniji crveni karton ove sezone!

Image
Foto: 101greatgoals.com

Smiješna sudačka odluka o isključenju Spartakovog napadača Emmanuela Eminekea ipak nije utjecala na konačni rezultat derbija ruske lige u kojem su prvaci iz Zenita kod kuće poraženi od 'crvenih' iz Moskve.

8.5.2012.
10:16
101greatgoals.com
VOYO logo

Bizarna situacija se odigrala u 84. minuti pri vodstvu Zenita 2:1. Momčad iz St. Petersburga je prethodno povela povela iz sumnjivog jedanaesterca, no u spomenutoj minuti sjajno je u domaćem šesnaestercu reagirao nigerijski napadač Emmanuel Emineke i donio Spartaku izjednačenje (2:2).

Nigerijac je pogodak proslavio tapkanjem rukom 'po veni', no istu sekundu sudac Vladimir Kazmenko mu je pokazao crveni karton izazvavši šok kod strijelca i čuđenje kod njegovih suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog je još uvijek nepoznat, ali prema jednoj verziji, sudac je mislio da je Eminekeova gesta upućena njemu zbog sumnjivog jednaesterca kojeg je prethodno dosudio Zenitu.

No, na snimci se jasno vidi da je Kazmenko Spartakovim igračima pokazivao na tapkanje 'po veni', čime je izbacio mogućnost da mu je nigerijski napadač pokazao 'bosanski grb'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, najbizarniji crveni karton ove sezone u ruskoj ligi, a vjerojatno i šire!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo