KAUBOJI OSTAJU BEZ KAPETANA?

JOŠ UVIJEK SE ČEKAJU DUVNJAKOVI NALAZI, ISLAND SIGURNO PROPUŠTA: ‘Svima nam je teško, pogotovo njemu. Ovo je katastrofa’

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak iznesen je s terena na samom kraju utakmice sa Srbijom u prvoj utakmici grupne faze Europskog prvenstva. U subotu je igrač otišao na pregled magnetskom rezonancom, a kakvi su rezultati pretrage znat će se nešto kasnije.

Na druženju s novinarima u hotelu Park objavljeno je da se još uvijek se čekaju nalazi te da se službene informacija očekuju iza 13 sati.  Kako stvari sada stoje Duvnjak gotovo sigurno neće igrati u nedjelju s Islandom.

“Duvnjak se držao dobro. Bio je sretan zbog pobjede. Nije bio razočaran i tužan. Svima nam je teško, pogotovo njemu. Sigurno mu nije lako pogotovo jer se tek vratio nakon ozljede koljena. Katastrofa. Ni mi trenutno ne znamo. Nadam se da nije ništo strašno i da će biti spreman za kasniji dio turnira”, rekao je Luka Cindrić na druženju s novimarima.

Prema prvim informacijama poslije utakmice navodno mu ju puknuo mišić lista lijeve noge, no kasnije je objavljeno da je možda ozljeda ipak lakše prirode te da se radi tek o istegnuću.

Červar pojasnio što se točno dogodilo: ‘Od velike buke u dvorani nije nas čuo’

“Znamo da se s Duvnjakom nešto dogodilo, ali još ne znamo što je i koliko je ozbiljno, vidjet ćemo. Što god bilo, sada moramo igrati za njega”, rekao je zabrinuti Lino Červar poslije utakmice.

 

 

Povratak na Net.hr