NEMA PRIVILEGIRANIH /

Na udaru Porezne i Mamićeva imovina!

Image

U obradi se trenutno provjerava brat Zdravka Mamića, čija je imovina procijenjena na 6,4 milijuna kuna, a ukupni dohodak lani mu je iznosio tek 160.000 kuna.

8.5.2012.
11:29
VOYO logo

Kao što smo već pisali, Porezna uprava je tek počela lov na 'siromašne milijunaše', a mreža je već poprilično puna.

Osim što se u nju zapetljao najveći hrvatski domoljub Marko Perković Thompson, drugi najzvučniji ulov je zasigurno mlađi brat Mamić.

Naime, Zoran Mamić ima neobjašnjivu razliku između imovine i prihoda. Iako je lani prijavio dohodak u iznosu od skromnih 160 tisuća kuna, njegova imovina se procjenjuje na 6,4 milijuna kuna.

Kako doznajemo od našeg izvora, u pravdanju te činjenice Zoran Mamić priložio je potvrdu o posudbi novca od NK Dinamo, koji je u međuvremenu i vratio. Ali baš zato to mu i nije bio neki argument za pravdanje porijekla imovine, prenosi Jutarnji list.

Naime, Zoran Mamić u igračkoj karijeri nije mogao zaraditi velik novac jer nije bio visoka klasa igrača. Preciznije, bio je solidan stoper, ali nije igrao u najznačajnijim njemačkim klubovima.

Prema računici Jutarnjeg, ako je zarađivao godišnje oko pola milijuna tadašnjih maraka godišnje, tijekom devet godina u Njemačkoj mogao je podebljati svoj bankovni račun s 4,5 milijuna maraka.

Odmah po povratku u Hrvatsku otvorio je svoj građevinski biznis te gradio luksuzne vile na Pagu i u Zagrebu, no javnost nikada nije saznala koliko je zaradio tim poslovnim potezima. Međutim, pred Poreznom će morati progovoriti.

Tada možda i šira javnost dozna koliko braća Mamić zarađuju od transfera igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo