ROO NIŠTA NIJE VIDIO / Na tulumu kod Rooneya umro tinejdžer

Image

17-godišnjak se srušio, zaštitari su ga iznijeli van, a liječnici su ga bezuspješno pokušavali oživjeti.

26.4.2010.
16:06
VOYO logo

Nakon što je preuzeo nagradu za igrača godine Premier lige, Wayne Rooney je osvojenu titulu otišao proslaviti u popularni londonski klub Whisky Mist.

Kako to obično biva na takvim tulumima, uz hektolitre alkohola ekipa konzumira i drogu, a jedan se mlađi sudionik zabave, 17-godišnji Portugalac, predozirao i u klubu kolabirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaštitari su ga iznijeli na stazu ispred kluba, gdje su mu liječnici pokušali pružiti prvu pomoć, a kasnije su ga prebacili u bolnicu. Nekoliko sati kasnije, tinejdžer je preminuo.

Rooney je nedugo nakon incidenta viđen kako izlazi iz kluba u pratnji svojih tjelohranitelja, a kasnije je njegov glasnogovornik medijima poručio kako nogometaš nije ništa vidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istoj je zabavi bio i igrač Chelseaja Ashley Cole, koji u posljednje vrijeme nije tulumario zbog ozljede i razvoda, ali ni on navodno ništa ne zna o tragičnoj sudbini mladog Portugalca.

Scotland Yard je objavio kako istražuje slučaj te da je zasad uhićen jedan 37-godišnjak zbog sumnje da je dilao drogu u klubu. Nije poznato o kojoj je vrsti droge riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo