CIJENE OSTAJU ISTE / Na Srbiju za samo 50 do 250 kuna

Image
Foto: Pixsell

Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo 2014. između Hrvatske i Srbije koja će se igrati 22. ožujka na stadionu Maksimir započet će u 18 sati, izjavio je izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović na konferenciji za novinare održanoj u petak, točno pet tjedana prije njezinog održavanja.

15.2.2013.
14:23
Pixsell
VOYO logo

ZAGREB - Objavljene su i cijene ulaznica za ovaj dvoboj, a najskuplje će biti one za donji dio zapadne tribine koje će se prodavati po cijeni od 250 kuna, zapad gore i istok će stajati po 120 kuna, sjever dolje 70, sjever gore 50, te jug 60 kuna.

"Nismo željeli izlaziti u javnost s cijenama ulaznica prije no što ih odobri Izvršni odbor, a možete vidjeti da smo se držali principa da će cijene biti iste kao i za ostale utakmice. Nismo ih poskupili jer smo željeli omogućiti svim navijačima naše reprezentacije mogućnost da si ih priušte. Ujedno se ispričavam i svim sponzorima i prijateljima saveza što iz tih razloga nećemo moći ispuniti sve njihove zahtjeve", izjavio je Vrbanović, te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom jučerašnjeg sastanka s predstavnicima srpskog nogometnog saveza složili smo se kako nas očekuju dvije specifične utakmice, te smo donijeli možda nepopularnu, ali jedinu moguću odluku kako neće biti organiziranog dolaska gostujućih navijača. O tome su se složili i djelatnici saveza, ali i predstavnici policije. Već sljedećeg tjedna će nam doći izaslanstvo UEFA-e u inspekciju što dovoljno govori pod kakvim je povećalom ovaj susret i zato moramo paziti na svaki detalj".

"Utakmica će početi u 18 sati jer je taj termin lakši za organizaciju, a i navijači koji će doći izvan Zagreba će se moći istoga dana vratiti kućama", objasnio je Vrbanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operativac HNS-a zadužen za sigurnost, ZoranCvrk naglasio je kako očekuje pun stadion, te će stoga i sigurnosne mjere biti pojačane.

"Očekujemo potpuno popunjen sjedeći dio stadiona, što je otprilike 35.000 gledatelja. Utakmica je visokog rizika, ali samo zato što će stadion biti pun, gostujućih navijača neće biti. Svaki gledatelj za kojega zaštitari procijene da bi mogao biti navijač gostujuće momčadi bit će udaljen sa stadiona, te predan policiji, a smatrat će se kako je do ulaznice došao na crnom tržištu", izjavio je Cvrk dodavši kako će za susret ukupno biti izdano 2500 akreditacija za službene osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NikšaMartinac je, kao i obično, zadužen za distribuciju ulaznica.

"Ulaznice će se naći u prodaji od 21. veljače putem interneta i na 24 prodajna mjesta Tisak Media centara diljem Hrvatske. Svaka će ulaznica biti personalizirana, pa će tako svaki kupac, bilo putem interneta ili na prodajnim mjestima, morati predočiti osobni identifikacijski dokument izdan u Republici Hrvatskoj. Svaki će kupac moći kupiti najviše četiri ulaznice s tim da će za ostale biti obavezan dati njihova imena i prezimena. Tijekom sljedećeg tjedna, definitivno prije puštanja ulaznica u prodaju, iznijet ćemo točne podatke o tome koliki postotak ulaznica će biti dostupan za kupnju putem interneta, koliki na prodajnim mjestima, a koliki će biti rezerviran za klubove navijača", objasnio je Martinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se loža tiče, one neće biti prodavane pojedinačno, već u takozvanim korporativnim paketima, te će biti namijenjene sponzorima. Tu smo iskoristili mogućnost za zaradu jer su cijene loža prilično više no inače", dodao je Martinac.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo