TEŽAK INCIDENT: / Zdravko Mamić napadnut u Dalmaciji! Dobio udarac u glavu pa pao u more

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot: You Tube

U Bolu je u srijedu poslijepodne napadnut Zdravko Mamić, savjetnik Dinama, kojeg je šakom u glavu udario nepoznati mladić, javlja Slobodna Dalmacija.

7.6.2017.
22:14
PIXSELL/Screenshot: You Tube
VOYO logo

Do incidenta je došlo na Pazariću, nadomak lučice u središtu Bola, gdje je Mamić doplovio sa svojom jahtom, u mjestu gdje je stalan gost i gdje poznaje ljude. Nakon što je uplovio u lučicu, dobio je šakom u glavu te je od udarca pao u more.

Mamićevi prijatelji uhvatili napadača

SVJETSKI MEDIJI RASPISALI SE O MODRIĆEVOM I LOVRENOVOM SVJEDOČENJU: ‘To je suđenje za kriminal u hrvatskom nogometu’

Kako je došlo do napada, odnosno zašto je taj mladić nasrnuo i udario Mamića nije jasno. Jedino se saznaje da su Mamićevi prijatelji, koji su bili s njim u društvu, odmah reagirali i uhvatili napadača, navodno ga identificirali i prijavili policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, može se spekulirati o tome kako je napad povezan sa situacijom u hrvatskom nogometu, odnosno netrepeljivosti jednog dijela hrvatske nogometne javnosti koji vidi Zdravka Mamića kao utjelovljenje svega negativnog u domaćem nogometu.

NOVI DETALJI NAPADA NA MAMIĆA: Dinamov ‘savjetnik’ poslije incidenta sam tražio napadača?!

Na Facebook stranici Hajdučke vijesti pojavio se video (nadzorne kamere) za koji autori tvrde da prikazuje upravo incident u kojem je navodno sudjelovao Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač 'savjetnika' Dinama udara s leđa

Napadač, kao što se može i vidjeti na snimci, oprezno prilazi Mamiću s leđa, zaletava se i udara ga snažno šakom u potiljak. Mamić je nakon toga, kao što smo napisali, pao u more. Osobe koje su bile u Mamićevoj pratnji pohitale su za napadačem koji se odmah po završetku napada dao u bijeg.

Kontaktirali smo PU splitsko-dalmatinsku, ali u policiji nam nisu željeli otkriti identitet osoba koje su danas kršile javni red i mir u Bolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je potvrdila da se na Braču dogodio incident, kažu da je došlo do remećenja javnog reda i mira, ali nisu naveli o kome se radi jer je istraga u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Mamiću ovo ne bi bio prvi incident koji mu se dogodio u Dalmaciji. Torcida iz Trogira jednom mu je jahtu zalila bojom.

VAPAJI ZDRAVKA MAMIĆA: ‘Nastradao sam isključivo zbog predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i HDZ-a’

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo