ZBOG NJE JE SKORO DOŠLO DO SUKOBA NA NOGOMETNOM TERENU: / Njeni atributi muškarce doslovno dovode do ludila

Image
Foto: AFP/Instagram

Najveća sapunica u svijetu sporta je sigurno ona u čijem je epicentru Wanda Nara

13.1.2019.
12:52
AFP/Instagram
VOYO logo

Jedan od najintrigantnijih ljubavnih trokuta u svijetu sporta svakako je onaj Maura Icardija, Wande Nare i Maxija Lopeza. Icardi i Lopez u prošlosti su bili nerazdvojni prijatelji, ali u međuvremenu su prekinuli svaki odnos i to zbog seksipilne Wande koja ih je u međuvremenu zavadila.

I dok su Icardi i Lopez danas samo bivši prijatelji, Wanda nije izgubila kontakt sa svojim bivšim suprugom, štoviše, zove ga kada je god napadač Intera u karanteni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, Wanda me zove kada je Icardi u karanteni. Te igrice ne volim, ona je danas udana za drugog čovjeka, ima s njim i djecu, tako da... Želim samo imati odnos sa svojom djecom. U određenim danima me zove, ne želim više biti dio igre koju ona stvara", rekao je Lopez koji danas igra za Vasco da Gamu iz Rio de Janiera.

Podsjećamo, Lopez je u braku s Wandom bio od 2008. do 2013. godine. Icardi i Wanda danas uživaju u ljubavi, svakodnevno na društvene mreže postavljaju zajedničke fotografije, a i Lopez je osnovao obitelj. Pronašao je novu ljubav fizički sličnu bivšoj ženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krivo mu je što je uopće ulazio u vezu s njom

Danas se Lopez kaje što je uopće i oženio Wandu jer za to nije bila ni njegova majka, a kada je u pitanju odnos s Icardijem najbitnije mu je da napadač Intera poštuje - kodekse i pravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam staromodan čovjek, postoje određeni kodeksi i pravila koja ne smiju biti prekšena i koja se moraju poštovati. Sada sam sretan i smiren, Wanda je izgradila novi život s drugim čovjekom i najbitnije od svega mi je da je ona dobro i da su djeca dobro", ispričao je ranije Lopez, pa dodao:

"Ali, smatram da postoje određene granice koje njen čovjek ne bi trebao prelaziti, kao što je, naprimjer, fotografiranje moje djece sa njim u njegovom dresu. Kad sam to vidio, bio sam jako bijesan, toliko da sam poželio da mu na meču ukližem i jako ga ozljedim. Nisam to uradio, zbog svoje djece. Želim im biti dobar primjer.", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo