IMA SE, MOŽE SE / Zavirite u megaluksuznu pametnu kuću Luke Dončića od 17.2 milijuna kuna: 'Na ovom imanju nisu zanemareni detalji, ovo je remek djelo'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Pametna megaluksuzna kuća Luke Dončića u Dallasu

9.8.2021.
10:15
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nevjerojatni 22-godišnji slovenski košarkaš, jedan od najboljih igrača današnjice Luka Dončić, trebao bi s Dallas Mavericksima potpisati produljenje ugovora na pet godina za što će dobiti 202 milijuna dolara nakon Olimpijskih igara, kako su prije nekoliko dana izvijestili bili američki mediji.

Image
PAŽNJA PAŽNJA /

Luka Dončić je u Hrvatskoj: Samo jedna objava otkrila je njegovu lokaciju; Jednostavno, on obožava to mjesto

Image
PAŽNJA PAŽNJA /

Luka Dončić je u Hrvatskoj: Samo jedna objava otkrila je njegovu lokaciju; Jednostavno, on obožava to mjesto

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Pametna kuća Luke Dončića - Screenshot (You Tube)

Ove sezone trebao bi zaraditi 10,2 milijuna dolara

Dončić ima ugovor s Dallas Mavericksima do kraja sljedeće sezone i ove bi sezone trebao zaraditi 10,2 milijuna dolara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva puta biran u All Star momčad najbolji rookie 2019. u prosjeku broji 25,7 koševa, 8,4 skokova i 7,7 asistencija u 199 utakmica od kada je došao u NBA. Bio je treći izbor na draftu 2018. i uzeli su ga Atlanta Hawks koji su ga zatim mijenjali s Dallasom za Trae Younga i izbor u prvom krugu drafta 2019. (Cam Reddish).Luka Dončić apsolutna je zvijezda u Dallasu. Toliko su u Texasu opčinjeni njime, da mu u Dallasu misle dati i ulicu. Mladi Slovenac obožava grad Dallas, u njemu se u potpunosti uklopio u život, a u Dallasu živi i u raskošnoj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju stranih medija, Luka je kupio ovu vilu s bazenom od 500 kvadrata krajem 2020. godine a za nju je dao 2.7 milijuna dolara (17.2 milijuna kuna). Vila se nalazi u bogatoj četvrti, bogatom kvartu pod nazivom Preston Hollow. Samo 33 dana stajala je u oglasniku za nekretnine prije nego što ju je Luka Dončić zakapario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjed mu je Mark Cuban

Specijalizirana publikacija o nekretninama iz Dallasa CandysDirt.com prva je izvijestila vijest da je Dončić kupio kuću vrijednu 2.745.350 dolara u otmjenoj četvrti u Dallasu, Preston Hollowu.

"Smještena je na adresi 9119 Guernsey Lane, kuća s četiri ogromne spavaće sobe i 4,5 kupaone s 5225 četvornih metara smještena je na parceli od 0,78 hektara, a nalazi se pet minuta vožnje autom ili sedam minuta vožnje biciklom do kuće njegova šefa Marka Cubana na Deloacheu Avenue ”, prema pisanju Preston Hollow Peoplea, prenosi Centraltrack.com. Luksuznu vilu izgradio je 1984. arhitekt - mordernist Hardy McCullah, a nadogradio ju je John Huffman iz JH Design and Build, a vanjski dio kuće može se pohvaliti istom bijelom ciglom koja se vidi na maloprodajnom odredištu u Dallasu, u blizini NorthPark Centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pametna kuća

Također se Luka Dončić i njegova djevojka Anamaria Goltes mogu pohvaliti sustavom tzv. pametne kuće, stropnim grijačima za vanjski vrt, prostorom za loženje između dnevnog boravka i glavne spavaće sobe, projektorom za bazen i garažom za četiri automobila s prozirnim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo vrlo laskave reference realtor.com-a:

“Smješteno na mirnoj slijepoj ulici u imanju Preston Hollow, ovo moderno remek-djelo smješteno je na parceli od 78 hektara u luksuznom, spokojnom okruženju koje se osjeća kao nekakvi bijeg iz grada. Većina stambenog prostora nalazi se u prizemlju - prikazuje otvoreni, privlačan tlocrt s nevjerojatno učinkovitom upotrebom prostora. Preveliki prozori u cijelom domu pružaju slikovit pogled na elegantni bazen i pedantno održavano dvorište, dok pružaju nevjerojatno prirodno svjetlo. Sustav pametne kuće, Control4, nedavno je i poboljšan kako bi se proširio po domovima unutar i izvan životnih prostora. Ostala ažuriranja sustava uključuju novi metalni krov, vanjski projektor, rolete, poboljšanu opremu za bazen, opsežne nadogradnje pejzaža i veliki remont sigurnosnog sustava i audio/video dijela. Zabavni prostori na otvorenom mogu se pohvaliti padajućim projekcijskim platnom, više televizora s ravnim ekranom, vanjskim paviljonom s roštiljem i ugrađenim grijačima. Na ovom imanju nisu zanemareni detalji", stoji u pisanju Amerikanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo