JEZIVA ISPOVIJEST: / 'Trener me silovao i zarazio HIV-om kad sam imala osam godina!'

Image
Foto: Thinkstock

Zastrašujuća priča dolazi nam iz Australije.

5.4.2016.
14:00
Thinkstock
VOYO logo

Britanski tabloid Daily Mail prenosi kako je Bxa u ponedjeljak svjedočila ispred Kraljevske komisije zadužene za institucionalno reagiranje na seksualno zlostavljanje djece u Australiji. U svojem svjedočanstvu, Bxa je šokirala komisiju istaknuvši kako je kao osmogodišnje dijete igrala za mlađe kategorije nogometne ekipe iz Sydneya 1996. godine i onda je silovana od strane tadašnjeg trenera ekipe. Nesretna žena nije imala snage sama ispričati sve što je doživjela, nego je zamolila drugu osobu da pročita u njezino ime.

Prema njezinoj stravičnoj ispovijesti, trener ju je seksualno zlostavljao u trenutku kad se njegova supruga nalazila u istoj sobi. Točnije, takve situacije bile su česte. Trener je Bxa seksualno zlostavljao svaki puta kad je ona prespavala u njegovoj kući, a njegova supruga sve je to mirno promatrala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supruga je sve mirno promatrala

"Često je znala ležati na krevetu ili bila negdje u sobi sve promatrala. Govorila mi je da je to Ok i da je sve u redu. U trenucima silovanja, znala sam ju pogledati u oči, a ona je samo skrenula pogled", otkriva Bxa koja je u svojem svjedočenju istaknula kako je imala teško djetinjstvo iz razloga što ju je otac ostavio, a majka je bila alkoholičar i uživatelj droga.

Image
Foto: AFP, JEREMY PIPER
Image
Foto: AFP, JEREMY PIPER

Upravo ju je majka 1996. godine upisala u nogometnu ekipu u južnom Sydneyu, ali ona joj u tim zastrašujućim trenucima nije mogla biti spasitelj, nije joj mogla biti majka. Žrtva je izjavila da nije rekla majci što se događa, jer je mislila da bi ju ona okrivila da pravi probleme i da izmišlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojala se povjeriti majci

Nesretna žena kazala je i to kako je kao djete mislila, odnosno, imala dojam kako je njezinoj majci drago što je itko čuva, a trener iz "pakla" i njezina supruga sve su je češće čuvali najćešće petkom, kad je njezina majka imala neke druge planove (uživala alkohol i droge), a kasnije je znala ostati i cijeli vikend kod njih. Bxa je istaknula i kako se sjeća svojih suza, zapomaganja i plaća u trenucima kad je on bio na njoj. Govorila mu je da siđe sa nje, da je težak, da ne može disati pod njim. Ali ju je "zlotvor" ignorirao i nastavio sa svojim uobičajenim bolesnim radnjama.

Petak na večer iz 'pakla'

"Na početku su trener i njegova žena bili jako pristojni. Bili su prisni, nježni, dragi... Kasnije sam osjetila kako su bili previše čudni po tom pitanju, pa sam se neugodno osjećala. Prvi puta kad me trener silovao, bio je petak na večer".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga Bxa se povjerila svojoj prijateljici u osnovnoj školi i otkrila joj kako je bila seksualno zlostavljana. Škola je na kraju doznala za čitav slučaj i sve prijavila nadležnim institucijama. Na kraju je trener 2000- godine optužen za silovanje maloljetnice, ali je u nedostatku dokaza na kraju ipak oslobođen. Isti taj trener, koji je u svjedočanstvu naveden pod pseudonimom Bkx, završio je u zatvoru 2004. godine zbog maltretiranja troje djece.

"Sve je bilo jako ponižavajuće i sramotno za mene", kazati će Bxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda joj se život okrenuo još više naglavačke. Kao da joj seksualno zlostavljanje nije bilo dovoljno, nego ju je pogodila loša vijest koja joj je do kraja promijenila život. Naime, kad je imala trinaest godina Bxa se počela osjećati jako slabo. Dvije godine poslije, dijagnosticiran joj je virus HIV-a. Ona je uvjerena kako joj je trener zarazio virusom jer od tada nije imala nikakve seksualne odnose s nikim niti je imala transfuziju krvi, a nije niti konzumirala bilo kakve droge da bi 'pobrala' virus.

Čitav slučaj popraćen je u medijima, a sad se čeka nova reakcija institucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo