ZA PUKNUTI OD SMIJEHA: / Pogledajte kako se zaštitar rasuo koliko je dug i širok

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Uzvratnu utakmicu završnog pretkola Lige prvaka između Club Bruggea i Manchester Uniteda obilježio je sjajni Wayne Rooney koji je u pobjedi . No, osim njega, imala je utakmica još jednu zvijezdu.

27.8.2015.
13:11
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Njegovo ime nije poznato, ali dobro je nasmijao sve prisutne na stadionu Jan Breydel, a potom i tisuće ljudi koji su snimku vidjeli na internetu. Riječ je o zaštitaru koji je bio prisiljen utrčati na teren kako bi s njega izveo uljeza koji je nakratko prekinuo utakmicu.

Publika 'umirala' od smijeha

No, neimenovani gospodin se nije najbolje snašao - prilikom utrčavanja se poskliznuo i složio na tlo koliko je dug i širok. Publika je, naravno, 'umirala' od smijeha, a ulje na vatru su dolili navijači Manchester Uniteda koji su nesretnom zaštitaru zapjevali "jesi li ti prerušeni Steven Gerrard?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aluzija je jasna svima koji fanatično prate nogomet. Bivši kapetan Liverpoola, omraženog Unitedovog rivala, u pretprošloj se sezoni poskliznuo u dvoboju protiv Chelseaja i omogući suparniku da postigne gol koji je Redsima odnio toliko dugo čekani naslov engleskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo