WANDA JE OVOG PUTA ZAISTA PRETJERALA: / Na Instagramu objavila (pre)vruću snimku na kojoj je pokazala previše

Wanda je poznata i po aferi koja je odjeknula u nogometnom svijetu. Njen bivši partner bio je Maxi Lopez, također argentinski nogometaš, no ona je odlučila ipak biti s Icardijem

10.3.2021.
11:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Provokativna supruga argentinskog nogometaša Maura Icardija ponovo je malo prekardašila na društvenim mrežama. Wanda Icardi poznata je po svojim kontroverznim izjavama i fotografijama, ali upravo zbog toga ima pravu vojsku od 7,5 milijuna pratitelja na Instagramu.

Ovaj put objavila je fotografiju i snimku sebe bez grudnjaka, a grudi je prekrila ručnikom. U ogledalu je prezentirala i svoju pozadinu. Pogledajte:

Inače, Wanda jer na glasu kao nogometna agentica koja odlučuje o karijeri svog muža, no okušala se u mnogim ulogama. Bila je neko vrijeme i voditeljica, a ne gaje navijači Intera prema njoj baš simpatije jer smatraju da je Icardija doslovno natjerala da ode u Pariz.

Wanda je poznata i po aferi koja je odjeknula u nogometnom svijetu. Njen bivši partner bio je Maxi Lopez, također argentinski nogometaš, no ona je odlučila ipak biti s Icardijem.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali