SVI PRIČAJU O PIATEKU I MILANU, ALI TU JE I ONA: / Njegova bolja polovica osvojit će srca brojnih Rossonera

Image
Foto: Instagram

Novi Milanov golgeter u vezi je s prelijepom studenticom

29.1.2019.
17:32
Instagram
VOYO logo

Krzysztof Piatek je tek stigao u Milan, a o poljskom napadaču se toliko pisalo posljednjih mjeseci. Kad je tek stigao u Genou nije bio nikome zanimljiv i nije mu se davala prevelika pažnja, no ubrzo je počeo zabijati golove i kada je došao na vrh liste strijelaca Serie A o njemu su mediji počeli neprestano da pisati.

Poljaku su dobre partije u Genoi donijele transfer u Milan za koji je potpisao ugovor i Đenovljanima tako osigurao 35 milijuna eura uz bonuse. Bivši golgeter Cracovije je za Genou u 21 utakmici postigao 12 golova, a za Rossonere je debitirao u subotu navečer u remiju protiv Napolija, kada je ušao u drugom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njoj nitko ne piše

Život za 23-godišnjaka je nesumnjivo dobar, a da stvar bude još bolja, pobrinula se Paulina Procyk, djevojka s kojom je u vezi. Ova 27-godišnjakinja je studentica na Sveučilištu u Vroclavu i bavi se odvjetništvom. Ona je također ozbiljno u modi, a na Instagramu je prati oko 30 tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je Piatek potpisao za Milan, ona je napisala sljedeću poruku: "Ponosna sam na tebe. Ne znam što bih još dodala. Ponosna sam na sve što si napravio, a sada je sve postala stvarnost. Volim te".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo