PORAZBIJALI PROZORE NA ALILOVIĆEVOJ KUĆI, NJEGOVA SUPRUGA POBJESNILA: / 'Proklinjem svaki odlazak u prokletu reprezentaciju!'

Image
Foto: PIXSELL

Kuća bračnog para Alilović kamenovana je nakon poraza Hrvatske od Francuske

25.1.2018.
13:34
PIXSELL
VOYO logo

Nepoznati počinitelji kamenovali su kuću Mirka i Ive Alilović nakon poraza hrvatske rukometne reprezentacije od Francuske, potvrdila je putem Facebooka supruga vratara hrvatske izabrane vrste.

"Sinoć nakon utakmice netko mi je porazbijao prozore, vitraj staklo, krov kamenjem po kući na Rabu, i ima dosta toga slomljenog i razbijenog, napravio nam je veliku štetu! Ima dosta vas s Raba, da li je itko išta čuo ili da li itko išta zna?! Molim pomoć od ljudi s Raba! Hvala", napisala je Iva Alilović ubrzo dodavši još jedan upis na Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja proklinjem svaki njegov odlazak u tu prokletu reprezentaciju! Ovo mu je zadnje!"

Za Net.hr iz Policijske uprave primorsko-goranske potvrđeno je da su dojavu o oštećenju kuće u Palitu na Rabu zaprimili jutros oko 10.15 sati. Riječ je o kući u vlasništvu 59-godišnjakinje, a prijavljeno je oštećenje prozora i krova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim ćemo utvrditi okolnosti ovog događaja, kao i počinitelje', poručuju iz PU primorsko-goranske.

Image
Foto: Facebook/Screenshot
Image
Foto: Facebook/Screenshot

Iva Alilović nedavno se javnosti obratila na račun komentara kroz koje je prozvana zbog navodnih estetskih korekcija na svom tijelu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala vam što ste mi poklonili toliko pozornosti i pažnje, hvala vam što vam je očito moj fizički izgled od velike životne važnosti i što živite u neznanju da li sam prirodna ili sam plastična, to su stvarno velika pitanja od životne važnosti, blago vama na težini vaših problema :) Hvala vam na svoj pažnji koju ste mi poklonili i napravili od mene zvijezdu! Godi mi vaša ljubomora, vaša zločestoća, maloumnost i primitivizam, mnogo ste smiješni i šta da vam za kraj kažem? Ja, Iva Alilović, vam od srca želim svu sreću u ovome životu, jer da ste sretni i voljeni, i da imate svoj život ne bi ovoliko prosipali zlobe i izmišljotina i mržnje o meni koju ne poznajete i o mome životu. A i ako sam stavljala silikone stavila sam za svoje pare, a ne tuđe! Hahahahaha mogu me u guzicu poljubit."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo