SUDAR U BiH / Stravična nesreća, nogometaši spašavali preživjele, jedan je mladić poginuo: 'Molimo Boga da dijete preživi'

Image
Foto: Screenshot

Šest osoba ozlijeđeno je u ovoj užasnoj nesreći, a potvrđeno je kako su još dvije osobe teško ozlijeđene te im je život u opasnosti

26.2.2023.
9:07
Screenshot
VOYO logo

Autobus s igračima Veleža sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Srednje u Bosni i Hercegovini.

Nažalost, u nesreći je smrtno stradala jedna osoba, a radi se o 22-godišnjem mladiću koji je bio u osobnom automobilu. Podlegao je teškim ozljedama nakon sudara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Veleža bila je na putu prema Tuzli gdje će u okviru 20. kola bosanskohercegovačke Premijer lige igrati protiv Tuzla Cityja kada se njihov autobus sudario s automobilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jedva smo izvukli dijete iz automobila'

Šest osoba ozlijeđeno je u ovoj užasnoj nesreći, a glasnogovornica MUP-a BiH Mersiha Novalić potvrdila je kako su još dvije osobe teško ozlijeđene te im je život u opasnosti. Jedno od njih je i dijete.

"U automobilu ih je bilo šest ili sedam. Među njima bilo je i jedno dijete, daj Bože da ostane živo. Boga molim za njega, jedva smo ga izvukli iz automobila. Svi mi, igrači i treneri, morali smo otklanjati dijelove automobila kako bismo pomogli ozlijeđenima. Kasnije je došla Hitna pomoć i odvezla ozlijeđen, njih četiri-pet, a s nama su ostale dvije djevojke koje nisu bile teže ozlijeđene", rekao je trener Veleža Avdo Kalajdžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo