OD LUKSUZA 'BOLI GLAVA' / Što Cristiano Ronaldo vozi na Bliskom istoku: Na raspolaganju su mu opake 'pile', past ćete na stražnjicu kada doznate koliko košta najjeftinija

Image
Izvor: Profimedia

Ronaldo je od bogatih šeika dobio sve što je poželio, a na njemu je samo da trenira i igra

17.3.2023.
13:28
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo ove je zime potpisao za saudijski Al-Nassr, u kojemu su ga dočekali poput pravoga cara.

Image
PRIVUKLA VELIKU PAŽNJU /

Vruće fotografije otkrivaju njenu tetovažu na intimnom mjestu: Zbog nje je sada žestoko morao reagirati Ronaldo

Image
PRIVUKLA VELIKU PAŽNJU /

Vruće fotografije otkrivaju njenu tetovažu na intimnom mjestu: Zbog nje je sada žestoko morao reagirati Ronaldo

Ronaldo je od bogatih šeika dobio sve što je poželio, a na njemu je samo da trenira i igra.

Nedavno je iz hotela preselio u luksuznu vilu, a za to nije morao izdvojiti ni novčića jer mu al-Nassr sve plaća.

Što je sve u garaži

Klub mu plaća i skupocjene automobile koje koristi u svojoj avanturi na Bliskom istoku.

Cristiano Ronaldo je poznat kao veliki ljubitelj skupocjenih vozila, kojih u svojoj garaži ima pozamašan broj. Zato ne čudi da je u Saudijsku Arabiju prije nekog vremena stigao novi poklon, nova bolesno skupa igračka.

Cristianu je isporučen novi Bugatti Centodieci. Riječ je o najnovijem modelu popularne marke automobila, francuske tvrtke koja je od nedavno dio tvrtke Bugatti Rimac, čiji je vlasnik hrvatski biznismen Mate Rimac.

Novi Bugatti vrijedi osam milijuna eura te ih je proizvedeno svega deset komada. U pitanju je mrcina s W16 motorom zapremnine osam litara i 1600 konjskih snaga. Maksimalno može postići 380 kilometara na sat, brzina koja je elektronički limitirana.

A osim toga, Ronaldo ima još tri vrhunska automobila.

Najveću pažnju privlači Mercedes Maybach, čija je početna cijena oko 200 tisuća eura, ali model koji Ronaldo vozi zasigurno je još luksuzniji i košta osjetno više.

Ronaldo na raspolaganju ima i Bentley Flying Spur, kojega je vozio i u Engleskoj, a cijena mu se kreće oko 350 tisuća eura.

Na kraju, Ronaldo za "obiteljske" potreba ima i luksuzni Rang Roverov terenac koji je najjeftiniji u garaži, a cijena mu iznosi oko 100 tisuća eura.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču