SPORTSKA SVADBA GODINE: / Nadal ženi tajanstvenu ljepoticu Mariju, pogledajte tko će sve doći i koja je najveća opasnost

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Osiguranje na svadbi bit će rigornozno

18.10.2019.
12:31
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih tenisača svih vremena, Španjolac Rafael Nadal, napokon je odlučio oženiti se svojom dugogodišnjom djevojkom Marijom Franciscom Perollom. Nadal i tajanstvena crnka zajedno su već 14 godina, a njihovu svadbu mnogi nazivaju svadbom godine.

A kako i ne bi kada se očekuje više od 500 uzvanika, među kojima će se naći i Cristiano Ronaldo, Pau Gasol, pjevač Enrique Iglesias kao i tenisač Feliciano Lopez. Na svadbi, koja će se održati na Mallorci u tvrđavi La Fortalesa, će mu kuhati svjetski poznati "chef" Quique Dacosta, a Rafa će jedini od svih na svečanosti imati poseban meni, samo s povrćem, dok će ostalima biti servirana tradicijska jela s mesom i ribom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako osiguranje

Osiguranje na svadbi bit će rigornozno, neće se smjeti vaditi mobiteli, a prostor će se nadzirati čak i dronovima, dok prostor gdje će održati svečanost čak neće smjeti nadlijetati niti privatni zrakoplovi ili helikopteri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća "opasnost" za Nadalovu svadbu, dakako, su Paparazzi, koji su već dan uoči svadbe počeli opsjedati Mallorcu, ali teško da će moći prići Nadalu i njegovoj odabranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo