SOLSKJAER GAZI I SKUPLJA OBOŽAVATELJE: / Na listi onih koji zagovaraju njegov ostanak je i najpoznatiji UFC borac na svijetu

Image
Foto: AFP

'Ole Gunnar Solskjaer je poseban čovjek! Superzamjena Manchester Uniteda. Igrač i menadžer. Ludo!'

26.1.2019.
9:42
AFP
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su protiv Arsenala 3-1 pobjedu u najzanimljivijem dvoboju 4. kola FA kupa. Utakmica igrana u petak na Emiratesu bila je osma u trenerskoj karijeri na toj klupi nekoć sjajnog napadača Manchester Uniteda, danas trenera momčadi tog kluba, i Ole Gunnar Solskjaer niti nakon nje nije prekinuo savršeni niz. Slavila je momčad koju vodi u svim susretima pod njegovom kontrolom.

Navijači ga vole, nogometaši cijene

Tisuće navijača gostujuće momčadi skandirale su ime privremenog trenerskog rješenja dok je United grabio prema pobjedi protiv sastava Unaija Emeryja, a njihovo mišljenje dijele i sami nogometaši kluba s Old Trafforda. Hoće li privremeno rješenje postati i trajno tek treba vidjeti, no činjenica je da ono što Solksjaer radi malo koga ostavlja ravnodušnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregor je njegov obožavatelj

U toj je skupini i sjajni UFC-ov borac Conor McGregor koji ne lomi jezik često da bi se pohvalno izrazio o nekome ili nečemu. Vjerojatno mu je to lakše napraviti kad se izađe izvan MMA okvira, sigurno i kad je riječ o nogometnom timu za koji navija, no činjenica je da je i on impresioniran viđenim. Napadač koji je uvijek isporučivao ulascima s klupe, isporučuje i kao trener bez statusa koji bi mu jamčio mirnoću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ole Gunnar Solskjaer je poseban čovjek! Superzamjena Manchester Uniteda. Igrač i menadžer. Ludo! Vidljiva je strast koju ima spram kluba i njegove povijesti', nizao je McGregor na Twitter-profilu zadivljeno opisujući način na koji 'pucajući od ponosa' Solskjaer objašnjava mogućnosti kontranapada momčadi.

'Prošlost i sadašnjost! Wow!', zaključio je McGregor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo