Play ponuda

'STRAŠNO, NA MJESTU JE UMRO': / Šokirani brat iznenada preminule legende Dinama u suzama otkrio potresne detalje tragedije

Image
Foto: Screenshot

Vijest o iznenadnoj smrti legendarnog nogometaša Dinama Zvjezdana Cvetkovića šokirala je cijelu regiju.

27.2.2017.
12:44
Screenshot
Play ponuda

Zvjezdan Cvjetković u ponedjeljak je ujutro pronađen mrtav u svojoj garaži u Maksimiru. Iz policije su za Net.hr protvrdili kako se radi o prirodnoj smrti, a do trenutka pisanja ovog teksta još uvijek se ne zna službeni uzrok.

BIVŠI NOGOMETAŠ DINAMA ZVJEZDAN CVETKOVIĆ PRONAĐEN MRTAV: Tijelo je otkriveno u garaži na području Maksimira

Borislav Bora Cvetković u šoku je zbog iznenadne smrti starijeg brata.

"Tragedija! Strašno! U šoku sam! Čuo sam se sa Zvjezdanovim sinom i on mi kaže da je bratu posljednjih dana bilo loše. Jutros je oko 7.30 sati pao ispred kuće, valjda blizu garaže i udario direktno glavom o rubnik. Kaže mi da je na mjestu ostao mrtav", rekao je za Kurir Bora Cvetković koji je otkrio kako je Zvjezdanu Cvjetkoviću prije nekoliko dana pozlilo.

"I tada se samo srušio na pod. Pao je u kući i ozlijedio glavu. Otud i hematomi. Nije mi se žalio da je imao zdravstvenih problema. Nije imao problema sa srcem. Nećak mi kaže kako je udario glavom o rubnik i kako je od toga preminuo. Spremam se jer uskoro krećem za Zagreb. Što ću... Idem ispratiti brata", završio je Borislav Bora Cvetković.

Galerija

Image

SMRT DINAMOVE LEGENDE: U garaži stambene zgrade pronađeno tijelo Zvjezdana Cvetkovića

Image

SMRT DINAMOVE LEGENDE: U garaži stambene zgrade pronađeno tijelo Zvjezdana Cvetkovića

Play ponuda
Play ponuda