SKANDAL U SRBIJI: / Predsjednik i trener kluba pretukao svog igrača; 'Ovo je nezapamćeni incident u našem sportu'

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot: Ypu Tube

'Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti i nesanice Antić je završio u bolnici'

18.6.2019.
13:19
PIXSELL/Screenshot: Ypu Tube
VOYO logo

Skandal u Srbiji! Predsjednik i trener srpskog nogometnog drugoligaša Dinama iz Vranja Dragan Antić pretukao je u poluvremenu utakmice protiv subotičkog Spartaka svog igrača Luku Ratkovića. Sindikat profesionalnih nogometaša "Nezavisnost" (SPFN) navodi kako je Antić na poluvremenu utakmice nezadovoljan njegovom igrom Ratkoviću opalio nekoliko pljuski, čupao ga za kosu, unosio mu se u lice i vrijeđao ga, a potom polomio inventar svlačionice, prenosi srpski tabloid Kurir. Priopćenje SPFN-a prenosimo u cjelosti:

Image
NAVIJAČI ZVEZDE BRUTALNO ODGOVORILI SAVIČEVIĆU: /

'Je**m te u usta ta škrbava'

Image
NAVIJAČI ZVEZDE BRUTALNO ODGOVORILI SAVIČEVIĆU: /

'Je**m te u usta ta škrbava'

Pretukao ga na poluvremenu

"Dana 11.05.2019. na utakmici između FK Dinamo Vranje i FK Spartak ŽK, predsjednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predjelu lijeve i desne strane glave, pred brojnim svjedocima. Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao naprijed-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vrijeđao ga i upućivao mu pogrdne riječi, a nakon toga slomio je inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predjelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore spomenute utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završio u bolnici

Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta s predsjednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen javiti se u zdravstveni centar na dijagnostiku i daljnje liječenje. Sindikat profesionalnih nogometaša 'Nezavisnost' najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe FS Srbije da najoštrije kazne predsjednika i trenera FK Dinamo Vranje gospodina Dragana Antića za ovaj, do sada, nezapamćen incident u našem sportu" navodi SPFN u priopćenju.

Antić prošle godine kažnjen zabranom obavljanja svih dužnosti u nogometu na 15 mjeseci

Antić je koncem prošle godine kažnjen zabranom obavljanja svih dužnosti u nogometu u trajanju od 15 mjeseci zbog klevetanja vodećih ljudi nogometne organizacije. Prije toga su mu dva puta izrečene disciplinske mjere zbog nesportskog ponašanja, psovki i prijetnji četvrtom sucu, javlja Mozzartsport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo