VELIKI SKANDAL: / Intimna fotografija predsjednika kluba i igrača pokrenula istragu o muškoj prostituciji

Image
Foto: Screenshot

Muška prostitucija veliki je problem u Paragvaju.

10.2.2018.
10:19
Screenshot
VOYO logo

Skandal u Paragvaju. Na Facebooku se pojavila intimna fotografija Antonija Gonzaleza, predsjednika niželigaša Rubio Nu de Luque i njihovog bivšeg igrača Bernarda Gabriela Caballera (25) koji je nedavno potjeran iz kluba.

INCIDENT NA SUĐENJU LIJEČNIKU PEDOFILU: Shrvani otac tražio pet minuta nasamo s ‘demonom’ pa krenuo u fizički obračun

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubavni dvojac postao je predmetom priča paragvajske nogometne javnosti i medija. U emisijama se priča o fotografiji, na društvenim mrežama jedna je od zanimljivijih tema kad je riječ o paragvajskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zajedno smo u vezi proveli dvije godine, fotografiju je objavio iz čiste osvete meni. Bili smo zajedno, bio mi je partner, imao je puno veće privilegije od ostalih igrača. Dobio je veliku kuću na korištenje, vozio je Mercedese, Land Cruisere, što god je poželio radio", rekao je Gonzalez koji je zadnjih nekoliko dana u medijima Caballera nazivao banditom, šu*kom, ku*vom i svinjom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nakon izjave Gonzalesa na jednoj radio postaji javio se i sam Caballero koji je iznio drukčiju verziju priče i pokrenuo lavinu o sve prisutnoj muškoj pristituciji u paragvajskom nogometu, čime se sad bave i istražni organi, javlja Telefuturo Informa i ističe kako je "Ministarstvo otvorilo istragu zbog sumnje u trgovinu ljudima u svrhu izrabljivanja radne snage u klubu.". Policija iz kluba oduzima dokumente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam imao 18 godina, obećao mi je da će me prodati u Europu, da će mi pomoći napraviti karijeru. Nijednom mladom nogometašu ne želim da prolazi ono što sam ja prošao. Prisilio me da mu budem ljubavnik. Rekao mi je da će mi pomoći, ako objavim fotografiju s njim", rekao je nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, onda se javio i njegov menadžer Valentin Ozuna koji je medijima potvrdio Caballerovu priču i dodao da su on i nogometaš već pet godina u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fotografiju je objavio trener kluba, a od mojeg dečka su tražili novac da fotografiju ne objave. To što radi Gonzalez je strašno", rekao je Valentin Ozuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je odjeknulo u paragvajskim i ostalim južnoameričkim medijima, uostalom kao i čitav slučaj. Jer čitav prljavi veš, sve je izašlo na vidjelo samo od sebe...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve prerasta u seksualni skandal u Paragvaju: Predsjednik prisilio igrača da se s njim seksa", piše argentinski infobae.com.

Spomenuti argentinski medij, nadalje, ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dramatičan zaokret

"Skandal u Paragvaju u koji su umiješani Bernardo Gabriel Caballero, nogometaš Rubio Nu Luque i Antonio González, predsjednik tog kluba, dobio je dramatičan zaokret kada je Valentin Ozuna, predstavnik nogometaša, kazao kako je intimna slika procurila od strane trenera kluba u odmazdu jer ga je sportaš napustio, i da u stvarnosti nije postojala sentimentalna veza, nego iznuđivanje. 'Ne znam hoće li i treba li se to uopće nazivati vezom, jer ga je prisilio da bude s njim", izjavio je Ozuna u intervjuu s AM La Unión iz Paragvaja", piše infobae, argentinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je to iznuđivanje veliki problem s kojim se predsjednik kluba Antonio Gonzales susreće. Gonzales je paragvajskim medijima kazao kako mu se javljaju brojni muškarci koji bi željeli unajmiti nekog nogometaša. Prema njegovim riječima, navodno više od 80 posto muškaraca u Paragvaju to jako privlači.

Muška prostitucija puno raširenija nego ženska

Gonzales ističe kako je bilo svakakvih zahtjeva i kako je muška prostitucija puno raširenija u Paragvaju od ženske. Također, Gonzales je dodao i kako se u paragvajskom nogometu kreću sumnjivi tipovi koji se predstavljaju kao menađeri igrača, a u biti nemaju veze s nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo