SEKSI ZVIJEZDA PONOVNO NA METI VOAJERA: / Gledao joj u bujne grudi dok se zagrijavala

Image
Foto: Screenshot: Instagram Miesha Tate

UFC prvakinja u bantam kategoriji, dvadeset i devetogodišnja Miesha Tate (18 pobjeda i 5 poraza u MMA karijeri, pet pobjeda i dva poraza u UFC-u), ponovno se našla na meti voajera.

24.4.2016.
10:15
Screenshot: Instagram Miesha Tate
VOYO logo

Nakon što ju je nedavno na sučeljavanju s Holly Holm jedan pripadnik osiguranja "počastio" svojim pogledom na stražnjicu, na red su došle i njezine grudi.

Naime, u jednoj dvorani javnosti nepoznati deblji rekreativac prošetao se do ringa gdje se Miesha Tate zagrijavala prije početka treninga kako bi "škicnuo" njezine grudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poskakivanje mu zagolicalo maštu

Kako je djevojka iz Tacome poskakivala, to je zagolicalo znatiželju simpatičnom debeljuci koji se malo počastio pogledom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako se Tate nakon pobjede protiv Holly Holm u borbi za UFC naslov u bantam kategoriji, okrenula meču za obranu naslova protiv Amande Nunez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tate i Nunez dio velikog spektakla

Ovaj UFC Fight Night 200 event na rasporedu je 9. srpnja u velebnoj novonapravljenoj T-Mobile Areni (otvorena ovoga mjeseca) trebao je biti najveći u povijesti, da nije došlo do odustajanja prvaka u perolakoj kategoriji Conora McGregora zbog, kako mediji pišu, vrtoglave cjene koju je McGregor iznio pred predsjednika Danu Whitea i braću Fertitti od 10 milijuna dolara.

Image
NAKON RAZOČARAVAJUĆEG PORAZA: /

Deset atraktivnih djevojaka u bikiniju 'lizalo' rane Conora McGregora

Image
NAKON RAZOČARAVAJUĆEG PORAZA: /

Deset atraktivnih djevojaka u bikiniju 'lizalo' rane Conora McGregora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se daljnji rasplet McGregorove situacije

Zbog toga je jedna od najvećih i najunosnijih UFC zvijezda, da dokaže koliko misli da je upravo on UFC organizaciji ukupno priskrbio oko 400 milijuna dolara, otišao u jednodnevnu mirovinu, smatra i da je odradio dosta promocije da ga malo puste na miru. White ga je skinuo s popisa borbi za UFC Fight Night 200 i sad se čeka daljnji rasplet ove situacije.

Dosta mu je promotivnih turneja, letova, gostovanja u raznim emisijama te vjeruje da se sada mora posvetiti isključivo treniranju, ako misli stići do osvete protiv u velter kategoriji Natea Diaza. Kako bilo, oči UFC svijeta uperene su i prema borbi Tate i Nunez koja će biti itekako zanimljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo