RONALDO JU OSTAVIO, A SADA JU LJUBI BADELJEV SUIGRAČ: / Desire nije djevojka koja dugo može biti usamljena, uvjerite se i zašto

Image
Foto: Instagram

Ljepotica koja je osvojila Ronalda sada ljubi jednog od Badeljevih suigrača

17.1.2019.
9:15
Instagram
VOYO logo

Ljubavni život Cristiana Ronalda bio je prilično buran prije nego što se skrasio s Georginom Rodriguez. Portugalac iza sebe ima niz afera, gotovo iz dana u dan se povezivao s mnogim poznatim ljepoticama, a jedna od njih je i Desire Cordero.

Igrač Juventusa ju je navodno zaveo preko Instagrama i to dok se liječio od ozljede zadobijene u finalu Europskog prvenstva, a iako su mnogi tvrdili kako su jedno za drugo, njihova romansa na kraju nije dugo potrajala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekinuli zbog pretjerane eksponiranosti

Navodno je Ronaldu zasmetalo to što je Desire njihovu vezu previše eksponirala, na sve strane je pričala o njima pa je procijenio da njegovo ime koristi samo za promociju i vrlo brzo je uslijedio prekid veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoj misici, ipak, nije trebalo dugo da padne u zagrljaj drugom nogometašu. Naime, ona je danas u vezi sa Joaquinom Correaum igračem Lazija, a iako se medijski ne eksponiraju, navodno žive zajedno i maksimalno uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno. Joaquin, kao ni Cristiano, očito nije mogao odoljeti šarmu i "bogatstvu" koje Desire nudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo