ANA IVANOVIĆ NIJE SMJELA OSTATI TRUDNA: / Procurili crni detalji iz karijere slavne tenisačice

Image
Foto: AFP
4.10.2017.
16:46
AFP
VOYO logo

Prema milijunskim ugovorima koje je Ana Ivanović potpisivala sa sponzorima, među kojima su velika većina bili ugovori s poznatim i renomirani brendovi, jedna od stavki bila je obveza da se tenisom bavi do 30. godine, a jedino je ozbiljna ozljeda može maknuti s teniskih terena, prenosi srpski tabloid Kurir.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Serbia's Ana Ivanovic (R) and Manchester United's German footballer Bastian Schweinsteiger (L) sit in the crowd to watch Novak Djokovic returns play against Britain's Andy Murray during the men's singles final on the eighth and final day of the ATP World Tour Finals tennis tournament in London on November 20, 2016. / AFP PHOTO / Adrian DENNIS

ANA IVANOVIĆ JE TRUDNA? Njemački mediji se raspisali o prinovi srpske tenisačice i slavnog nogometaša

U suprotnom, sponzorima će plaćati penale i do sedam milijuna eura. Po tome ispada da Ani financijski nije bilo u interesu da u 2017. godini ostane u drugom stanju, ali ako uzmemo u obzir da Ana 7. studenog navršava 30. godinam onda nema panike za Anu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurir, nadalje, prenosi i kako je Ana Ivanović godišnje zarađivala pet milijuna eura, ali ako bi htjela odulučiti prestati igrati tenis, u toj varijanti budžet se smanjuje za 1,5 milijuna eura, što i nije tako puno. Ako se uzme u obzir ukupnu cifru od 5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo