IZA KULISE NOVOG MASAKRA: / Predsjednik Reala odavao počast žrtvama ne sluteći da se u tom trenutku događa nešto jezivo

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Sportski svijet pogodila je još jedna velika tragedija.

30.5.2016.
9:54
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Bolesni umovi koji svoju neku "pravdu" istjeruju na način da ubijaju nedužne ljude, ponovno su pokazali svoje monstruozno i zlokobno lice. Dok su se igrači Reala i Atletica spremali za izvođenje jedanaesteraca kako bi odlučili o ovogodišnjem prvaku Europe, u prostoriju gdje su navijači Reala pratili prijenos susreta iz Milana upala su četiri terorista s automatskim puškama i ubili najmanje 12 navijača, dok ih je osam teško ranjeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogomet je za njih 'antimuslimanski'

Ovo je već drugi pokolj koji su džihadisti počinili nad navijačima Kraljeva. Prvi se dogodio 13. svibnja u Samarri, kada su ubojice naoružane kalašnjikovima upale u tamošnji klub navijača Reala i likvidirale 16 iračkih navijača, a 20 teško ozlijedili. U vrijeme napada, u prostorijama je bilo 50-ak realovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preživjeli svjedoče kako su bezumni teroristi urlali da ih ubijaju zato što prate nogomet, koji je za njih"antimuslimanski" i suprotno od onoga što piše Kuran. Realov predsjednik Florentino Perez je odmah po osvajanju naslov prvaka Europe, veliki trijumf posvetio žrtvama pokolja u Samarri.

Minutom šutnje odali počast žrtvama novog masakra

"Posvećujemo pobjedu našim navijačima ubijenima užasnim činom nasilja, oni su ljudi koji su u tim teškim trenucima pokazivali vrijednosti Reala", kazao je Perez, ne sluteći kako se u međuvremenu dogodio novi pokolj, onaj u Baakoubi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je nad spektakularnom proslavom europske krune bila velika sjena, pa su tijekom posjete Reala madridskoj gradskoj upravi, cijela momčad i klupski vrh minutom šutnje odali počast za 28 ubijenih navijača Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo