POZNATOM SRPSKOM MMA BORCU PEDOFIL NAPAO MALOLJETNU KĆI: / 'Mamu mu je**m smrdljivu, napravio bih invalida od njega'

Image
Foto: Screenshot

Ilić je snimio kako odvode pedofila i objavio snimku i izjavu na društvenima mrežama

8.6.2020.
10:50
Screenshot
VOYO logo

Poznati srpski MMA borac Aleksandar Joker Ilić i njegova maloljetna kći proživjeli su pravu dramu u švicarskom gradu Baselu.

Naime, kćer mu je napao pedofil koji je bio i naoružan. Srećom, Ilić je brzo reagirao, stigla je i policija, a Joker je bio nezadovoljan njihovom reakcijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htio je sam uzeti pravdu u svoje ruke, ali nije jer bi ga to puno koštalo. Ugrožena bi mu bila karijera, a vjerojatno i boravak u Švicarskoj. Ilić je snimio kako odvode pedofila i objavio snimku i izjavu na društvenima mrežama.

Image
Foto: Screenshot

'Polomio bih mu sve'

"Svako tko živi u Baselu treba vidjeti ovo lice. Pedofilčina odvratna. Mamu li ti je**m smrdljivu. Da je zemlja normalna, ovakvi bi već bili uklonjeni ili mrtvi, a ne šetali na slobodi i da napadaju djecu po ulici", napisao je Ilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Našao sam mu neko šilo, imao je kod sebe oružje, ali njih to ne zanima. Njih to ne interesira, što bi oni njega gledali kao opasnog čovjeka i tako ga tretirali", napisao je Ilić razočaran, po njemu, preblagim postupanjem švicarske policije.

"Živiš u Švicarskoj koja je, je l', uređena zemlja i sinonim za "normalan" život, dobar standard, svi poštuju propise i zakone... I onda policija štiti, država štiti, zakon štiti ovakve ljude. Sad da sam ga prebio, polomio pred njima, mene odmah hapse, gubim papire, istjeruju me iz zemlje da možda sutra ne mogu da vidim djecu, pa se moram žaliti nekom sudu za ljudska prava da bih viđao svoju djecu i sudio se sa državom da mene istjeruju, popušio bih zatvor jer, normalno, kao i svaki roditelj, polomio bih mu sve prste, ruke, noge i napravio od njega trajnog invalida. Normalno, kao što bi svaki otac zaštitio svoje dijete", izjavio je Ilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo