PA TI POKAZUJ GOLE GRUDI NA UTAKMICI: / Ove djevojke će dobro razmisliti kada će sljedeći put dizati majicu na stadionu

Image

Golaćice su brzo izbačene sa stadiona, a kasnije su i legitimirane

29.10.2019.
9:16
VOYO logo

Mislili ste da će vam udariti zabranu ulaska na stadion samo ako bacate baklje, topovske udare, ističete zabranjene simbole ili zazivate odlazak klupskog moćnika koji je privatizirao građanski klub? Vjerovali ili ne, ove dvije djevojke dobile su zabranu dolaska na stadion u profesionalnoj bejzbolaškoj ligi MLB-u jer su jednom prilikom usred utakmice pokazivale gole grudi.

Dogodilo se to na utakmici između Washingtona i Houstona koja je išla uživo i na kojoj je bio i predsjednik Donald Trump. Djevojke su, u trenutku kada je bacač Gerrit Cole trebao odigrati, podigle majice i pokazale mu grudi. Cijelu je situaciju popratila kamera i još je u trenutku kada su izvirile bradavice kamerman zumirao i snimio ih izbliza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo lige brzo je reagiralo i odlučilo je djevojkama zabraniti ulazak na stadion. "Tijekom utakmice prekršile ste pravila prikazujući sebe s ciljem promoviranja posla. Navedenim djelom izvrgle ste ruglu sebe, kao i sve one koji su pratili utakmicu. Do daljnjeg vam se izriče zabrana prisustva na svim stadionima", piše u pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golaćice su brzo izbačene sa stadiona, a kasnije su i legitimirane. Riječ je o Juliji Rose, koja uređuje digitalni magazin Shagmag te modelu Lauren Summer. Cilj im je, valjda, bio dospjeti na naslovnice i time se onda hvaliti, a u tome su i uspjele, no, neće više moći na utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo