OVAKO NEŠTO JOŠ NISMO VIDJELI: / Procurili nevjerojatni detalji spektakularnog vjenčanja Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
25.5.2016.
9:48
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Naime, poznata tenisača i reprezentativac Njemačke otišli su toliko daleko sa svojim planovima oko vjenčanja i, kako bi zadržali maksimalnu diskreciju od znatiželjnih predstavnika medija, odlučili su kako neće svojim gostima unaprijed reći lokaciju na kojoj će se održati njihovo vjenčanje na kojem će izreći sudbonosno da.

Skrivaju lokaciju i on gostiju

Uz to, Kurir saznaje i kako vjenčanje neće biti održano u Srbiji već u inozemstvu, a Ana i Bastian su svima poslali pozivnice za vjenčanje na kojima piše lokacija s koje će ih njeno osoblje odvesti na tajnu lokaciju vjenčanja. Inače, svi oni koji će prisustvovati svadbenoj svečanosti i oni koji sudjeluju u organizaciji vjenčanja morali su potpisati rigorozne ugovore koji ih obvezuju na potpunu diskreciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Rigorozni ugovori za goste i organizatore vjenčanja

U tom ugovoru postoji jasna klauzula da je zabranjeno objavljivanje fotografija i lokacija na kojoj će ceremonija biti upriličena jer će u suprotnom morati platiti veliku nončanu kaznu. Uz to, Ana i Bastian odlučili su da njihovo vjenčanje isprate samo svjetski mediji, dok će pojedini mediji iz Srbije, domovine Ane Ivanović, fotografije moći kupiti preko svjetskih agencija.

"Ana i Scweini pažljivo su isplanirali svaki detalj svog vjenčanja. Oni žele da njihovo vjenčanje bude tajno, da ih paparazzi ne uznemiravaju. Kako bi bili sigurni da će sve proći onako kako su zamislili, preko odvjetnika su osmislili ugovore koji će gosti potpisati pred dolazak na vjenčanje", kazao je neimenovani izvor za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojne poznate ličnosti na piru

Također, ovaj srpski tabloid piše kako upotreba mobilnih telefona neće biti dozovoljena. Također, iznošenje bilo kakvih informacija stogo je zabranjeno, a oni koji ne budu ispoštovali ugovor biti će strogo novčano kažnjeni, a zaraditi će i tužbu.

Na vjenčanju će prisustvovati brojne poznate osobe poput najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, Thomasa Mullera, Manuela Neuera, Philippa Lahma, Donne Vekić i drugih. Za glazbu na vjenčanju od stranih bendova biti će zadužen Maroon 5 koji oboje jako vole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo