"OTVORI PI*DA VAM MATERINA": / Ćiro Blažević otkrio dugo čuvanu tajnu s prostitutkom iz ere slavnih Vatrenih

Image

"Trener svih trenera", legendarni Miroslav , jučer je stao za katedru i predavao o liderstvu sadašnjim i bivšim studentima Ekonomskog fakulteta.

26.2.2016.
18:49
VOYO logo

Blažević je u Osijeku imao zanimljivo izlaganje koje je trajalo 45 minuta, a u njemu je bilo viceva, anegdota... Popularni Blažević trenutno piše knjigu koja će, kaže, ugledati svjetlo dana tek nakon njegove smrti, a zvat će se “Pakao moga posla”.

"Moj posao je definiran kao mala satisfakcija kada nešto osvojiš i veliko razočaranje kada završiš na ulici. Biti trener nije posao, nego avantura, a ova formula pomaže da bude manja avantura", rekao je Blažević i ispričao studentima kako je njegova karijera mogla otići u druge vode. U potpuno druge vode u odnosu na trenerske, nogometne...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam se zagledao u nju, a "Hasim" se digao. Tada sam shvatio da ne mogu biti svećenik"

"Majka me je poslala Franjevcima da postanem svećenik. U ratu je izgubila dva sina, mi smo bili na strani ustaša, pa je sve nade polagala u mene. Sve je bilo u redu, dok časna sestra nije krenula oblačiti svoju haljinu. Ja sam se zagledao u nju, a "Hasim" se digao. Tada sam shvatio da ne mogu biti svećenik, jer ne mogu bez žena, a majka mi je rekla da je to grijeh. Pa, kakav grijeh, ja sam muškarac. Zato i vama kažem. Prije nego što odlučite što želite biti, morate se testirati kako biste znali zašto ste talentirani", u šali i sa velikom dozom smjeha izjavio je Blažević koji je ponovno priznao kako je pogriješio u "slučaju Prosinečki".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, za*ebao sam u tom slučaju".

"Čujem ja pornić, al’ klinac, nije pornić!"

A onda je ispričao jednu anegdotu iz doba kad je vodio Vatrene. Naime, Ćiro se prisjetio svojedobne scene iz jednog hotela, kada je hodao po sobama i “tražio priliku da istjera onoga tko ne spava u jedan sat u noći”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čujem ja pornić, al’ klinac, nije pornić! Dreknem: “Otvori!” Bokšić viče: “Spavamo!” "Otvori, p… vam materina!" Otvori mi Štimac, ja odmah u kupaonicu i vičem i njoj da otvori. Htjela je zbrisati, ali ja joj ne dam torbu koju je zaboravila. Pitam ih jesu li platili. Jesu, a ja nogom u guzicu. Istjerao bih ja i njih, al’ zaljubljen sam u Bokšića. Štimca bih još i istjerao", kazao je Ćiro i istaknuo kako nakon toga nikome nije govorio o tome, a to ga je, prema njegovim riječima, kasnije spasilo, piše Večernji list. Pobunio se kasnije “dalmatinski klan”, a činili su ga Bokšić, Štimac, Bilić, Asanović i Jarni.

"Nisam htio nikome govoriti, odlučio sam šutjeti jer mi možda jednog dana taj potez bude i pametan. I bio je", objasnio je "trener svih trenera", kako mu u narodu tepaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nosio je Ćiro svojedobno legendarni bijeli šal. Naglasio je kako je dobro da je bio bijeli jer to simbolizira čistoću.

"To je ono što Mamić i moj i vaš Šuker ne znaju. Oni ne znaju da je publika najvažnija", dao je Ćiro do znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo