Jedinstvena utrka / Otvaranje Pelješkog mosta u velikom stilu: Organizira se utrka od 5.5 kilometara

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Broj natjecatelja ograničen je na 250 natjecatelja radi zahtjevne organizacije i sigurnosnih uvjeta, a prijaviti se mogu svi.

13.7.2022.
12:05
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Konačno je došao dan kada se otvara dugo isčekivani Pelješki most, koji će povezivati ostatak hrvatske s Dubrovačko-neretvanskom županijom i, u suštini, znatno olakšati život Hrvata.

Povodom otvaranje Pelješkog mosta, koji će nakon 300 godina spojiti jug s ostatkom hrvatske, organizira se jedinstvena utrka na kojoj će se 250 trkača natjecati u utrci od 5.5 kilometara preko Pelješkog mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

"Preponosni smo što imamo priliku organizirati utrku na ovako veliki dan, na mostu koji napokon povezuje naš Dubrovnik s ostatkom Hrvatske."

"Most inače nije otvoren za pješake, stoga bez imalo imalo pretjerivanja mogu reći kako je trčanje grandioznim mostom poput Pelješkog, neponovljiv doživljaj i utrka koju se pamti do kraja života," izjavio je Alen Bošković u ime Du Motiona jednog od organizatora utrke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utrku se mogu prijaviti svi zainteresirani do 22. srpnja preko službene stranice Du Motiona, a broj natjecatelja ograničen je na 250 natjecatelja radi zahtjevne organizacije i sigurnosnih uvjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo