OTKRIVENA DRAMA U OBITELJI LEGENDE: / Upali mu u kuću s paklenim planom; 'Ovo je baš trauma za mene, a posebno za moju djecu'

Image
Foto: Profimedia

Luca Toni bio na meti pljačkaša koji su provalili u njegovu kuću

24.10.2020.
15:00
Profimedia
VOYO logo

Sjećate li se nekadašnjeg talijanskog nogometaša i osvajača Zlatne kopačke Lucu Tonija? On je, naime, ovog tjedna doživio pravu dramu u svom domu.

Image
IKONA POMELA CRISTIANA RONALDA: /

'Ovaj poraz nosi njegov potpis. Izgleda užasno, pa nikoga ne može predriblati'

Image
IKONA POMELA CRISTIANA RONALDA: /

'Ovaj poraz nosi njegov potpis. Izgleda užasno, pa nikoga ne može predriblati'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji objavili su jučer da je Toni bio na meti pljačkaša koji su provalili u njegovu kuću, a on se odlučio oglasiti i jasno reći što se događalo. Neka njegova svjedočanstva zaprepastila su tamošnju javnost. Mnogi su bili iznenađeni kada je Toni potvrdio da je bio sa svojom obitelji u kući u tom trenutku i da je svjedočio svim događanjima.

Lopovi s oružjem u ruci i maskama za pokrivanje lica

"Lopovi s oružjem u ruci i maskama za pokrivanje lica naredili su mu da preda sve dragocjenosti u kući. Od prvih rekonstrukcija bilo je jasno da su kriminalci dobro poznavali navike i kretanje obitelji Toni. Dotični lopovi kretali su se noću, uz drsko osiguranje i čini se da ih je bilo četvero s petim u kontroli, kao osigurač, čekali su ispred vile u automobilu s upaljenim motorom i potom spremni za bijeg. Srećom, Tonijeva djeca nisu bila umiješana u ovaj dramatični događaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanjima talijanskih medija, čini se da je automobil kojim su se vozili marke "Audi", bio osiguran od registracije, točnije nije bilo moguće ustanoviti koje tablice je imalo vozilo. U petak 23. listopada, forenzičari su proveli potrebna istraživanja u potrazi za otiscima prstiju ili ostacima DNK koji bi mogli pomoći u identificiranju kriminalaca. Na području Modene jedna ili više bandi lopova šest se mjeseci zabavlja pljačkajući bankomate i postavlja se pitanje jesu li to isti ljudi?", stoji u tekstu Il Giornalea.

'Policija je stigla jer je neko od susjeda vidio što se događa'

"Istina je da je u četvrtak navečer došlo do incidenta. Trojica naoružanih muškaraca su ušli u naš tom dok sam tu bio s obitelji. Imali su maske na licima i ukrali su sve što su mogli ponijeti. Ovo je baš trauma za mene, a posebno za moju djecu, ali najvažnije je da smo dobro", otkrio je Luca Toni putem društvenih mreža i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija je stigla jer je neko od susjeda vidio što se događa. Ipak, oni su uspjeli pobjeći, a na kamerama se ne vidi mnogo toga. Sada samo tražim privatnost za sebe i svoju obitelj", zaključio je, prenosi spomenuti medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo