OTKRIVENA DRAMA U OBITELJI LEGENDE: / Upali mu u kuću s paklenim planom; 'Ovo je baš trauma za mene, a posebno za moju djecu'

Luca Toni bio na meti pljačkaša koji su provalili u njegovu kuću

24.10.2020.
15:00
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sjećate li se nekadašnjeg talijanskog nogometaša i osvajača Zlatne kopačke Lucu Tonija? On je, naime, ovog tjedna doživio pravu dramu u svom domu.

Talijanski mediji objavili su jučer da je Toni bio na meti pljačkaša koji su provalili u njegovu kuću, a on se odlučio oglasiti i jasno reći što se događalo. Neka njegova svjedočanstva zaprepastila su tamošnju javnost. Mnogi su bili iznenađeni kada je Toni potvrdio da je bio sa svojom obitelji u kući u tom trenutku i da je svjedočio svim događanjima.

Lopovi s oružjem u ruci i maskama za pokrivanje lica

"Lopovi s oružjem u ruci i maskama za pokrivanje lica naredili su mu da preda sve dragocjenosti u kući. Od prvih rekonstrukcija bilo je jasno da su kriminalci dobro poznavali navike i kretanje obitelji Toni. Dotični lopovi kretali su se noću, uz drsko osiguranje i čini se da ih je bilo četvero s petim u kontroli, kao osigurač, čekali su ispred vile u automobilu s upaljenim motorom i potom spremni za bijeg. Srećom, Tonijeva djeca nisu bila umiješana u ovaj dramatični događaj".

Prema pisanjima talijanskih medija, čini se da je automobil kojim su se vozili marke "Audi", bio osiguran od registracije, točnije nije bilo moguće ustanoviti koje tablice je imalo vozilo. U petak 23. listopada, forenzičari su proveli potrebna istraživanja u potrazi za otiscima prstiju ili ostacima DNK koji bi mogli pomoći u identificiranju kriminalaca. Na području Modene jedna ili više bandi lopova šest se mjeseci zabavlja pljačkajući bankomate i postavlja se pitanje jesu li to isti ljudi?", stoji u tekstu Il Giornalea.

'Policija je stigla jer je neko od susjeda vidio što se događa'

"Istina je da je u četvrtak navečer došlo do incidenta. Trojica naoružanih muškaraca su ušli u naš tom dok sam tu bio s obitelji. Imali su maske na licima i ukrali su sve što su mogli ponijeti. Ovo je baš trauma za mene, a posebno za moju djecu, ali najvažnije je da smo dobro", otkrio je Luca Toni putem društvenih mreža i dodao:

"Policija je stigla jer je neko od susjeda vidio što se događa. Ipak, oni su uspjeli pobjeći, a na kamerama se ne vidi mnogo toga. Sada samo tražim privatnost za sebe i svoju obitelj", zaključio je, prenosi spomenuti medij.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali