'ONA JE MONSTRUM': / Draženova majka progovorila o djevojci u čijem je Golfu poginula hrvatska legenda

Image
Foto: PIXSELL

Biserka Petrović je svoj život nakon smrti Dražena Petrovića, hrvatskog košarkaša koji je još za života postao legendom, posvetila njegovanju uspomeni na svog sina.

16.6.2017.
15:21
PIXSELL
VOYO logo

Tad je snimljen i susret putnice iz automobila u kojemu je, na autocesti kod njemačkog Ingolstadta poginuo najkarizmatičniji hrvatski sportaš. Hilad Edebal sjedila je na stražnhjem sjedalu ukletog Golfa kojim je upravljala Draženova tadašnja djevojka Klara Szalantzy.

Odlučio se vratiti autom

Dražen se vraćao s kvalifikacijskog turnira za Europsko prvenstvao i dok se ostatak reprezentacije vraćao avionom iz poljskog Wroclava, Dražen se na povratku odlučio sjesti u automobil s djevojkom. Na cesti su vladali loši vremenski uvjeti, automobil se zabio u kamion, a Dražen, koji je u trenutku nesreće spavao, izletio je kroz staklo i poginuo. Turska košarkašica Edebal završila je u komi i s amnezijom, a Klara je prošla s lakšim ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POTRESNO: /

Biserka Petrović napokon upoznala djevojku iz Golfa u kojem je poginuo Dražen, nakon nesreće proživjela je pakao

Image
POTRESNO: /

Biserka Petrović napokon upoznala djevojku iz Golfa u kojem je poginuo Dražen, nakon nesreće proživjela je pakao

Udala se za Bierhoffa

Klara Szalantzy nije dugo tugovala nakon Draženove smrti. Lijepa košarkašica vrlo brzo je zapela za oko njemačkom nogometašu Oliveru Bierhoffu s kojim je do danas u braku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Draženova majka Biserka je za Dnevni avaz progovorila o najtežim trenucima koji su obilježili njezin žiovt. Snimanje filma za nju je bilo emotivno iscrpljujuće.

"Mislila sam da neću moći izdržati. To je samo dio filma koji je napravljen u Istanbulu i objavljen zbog godišnjice smrti mog sina. Radi se film za hrvatsko i američko tržište. Tek kad pogledate drugi dio, vidjet ćete koliko je to sve bilo potresno. Hilal je uništena", kazala je Biserka Petrović o nesretnoj turskoj košarkašici koja se godinama oporavljala od nesreće, a ni danas se ne sjeća detalja Draženove pogibije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biserka nije u nikakvom kontaktu s Klarom

Biserka Petrović nije u nikakvom kontaktu s Klarom Szalantzy koja se, prema nekim informacijama teško nosila s nesrećom jer su je mnogi krivili za Draženovu smrt.

"Ona je monstrum. Nije čak ni sa Hilal u kontaktu, iako su bile dugogodišnje prijateljice. Uopće ju nije posjećivala u bolnici, iako su od malih nogu igrale zajedno. Hilal je studirala u Americi i kada se vratila, Klara ju je pozvala da idu zajedno po Dražena na aerodrom u Frankfurt", rekla je Draženova majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo