NIJE NAUČIO LEKCIJU: / Uhićena zvijezda Real Madrida

Image
Foto: AFP, MIGUEL RIOPA

Napadač Real Madrida Karim Benzema uhićen je u četvrtak navečer, a njegov je automobil zaplijenila policija, objavila je radijska postaja Cadena SER.

30.10.2015.
9:23
AFP, MIGUEL RIOPA
VOYO logo

Benzema je navodno uhićen blizu glavnog željezničkog kolodvora u Madridu nakon večere s prijateljima. Kao i ranije ove godine, problem je bila vozačka dozvola francuskog nogometaša. U svibnju je priveden jer nije imao dozvolu i pred policajcima se pravdao da ju je zaboravio, ali Cadena SER tvrdi da je nikad nije ni dobio natrag nakon što mu je oduzeta zbog prebrze vožnje. Navodno uopće nije prošao obvezni tečaj kako bi mu vozačka dozvola bila vraćena.

Više od dvije godine bez dozvole

U četvrtak je, pak, predao dokument koji mu je pribavio njegov odvjetnik u Francuskoj i koji mu je trebao poslužiti kao privremena dozvola, ali španjolsku policiju nije time impresionirao. Cadena SER navodi da je opet priveden i da mu je vozilo privremeno oduzeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzema je bez vozačke dozvole ostao u veljači 2013. godine kada je uhvaćen kako juri 200 kilometara na sat na mjestu gdje je dopuštena upola manja brzina. Dobio je 18.000 eura kazne i suspenziju vozačke dozvole na osam mjeseci, ali uz obvezu da prođe tečaj što, kako se čini, nije napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo