NEVJEROJATNA PRIČA O VRAĆANJU TRANSPARENTA TORCIDI: / Organizirana je prava akcija, nalik onima iz špijunskih filmova

Image
Foto: Torcida Split

Priča oko povratka transparenta Torcide gotovo je filmska

9.10.2018.
8:23
Torcida Split
VOYO logo

Splitska navijačka grupa Torcida vratila je svoj udarni transparent nakon što im ga je srpska policija uzela po povratku kroz Srbiju s gostovanja iz Bugarske. Torcidašima su transparent vratili navijači beogradskog Rada, prema strogim pravilima navijačkog kodeksa.

NAVIJAČI SRPSKOG KLUBA VRATILI TRANSPARENT TORCIDI: ‘Vraćen je po strogim pravilima navijačkog kodeksa’

Transparent se prodavao za par tisuća eura

Dalmatinski portal javlja kako je priča oko povratka transparenta gotovo filmska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prvo se na internetu pojavila vijest da se transparent prodaje za par tisuća eura, što je nevjerojatno jer se zna da ga je policija uzela Torcidi, a u navijačkom svijetu obje stvari su neprihvatljive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su navijači Rada zvani United Force saznali da na ovaj krajnje nenavijački način želi zaraditi jedan stariji radovac, oteli su mu transparent i uspostavili kontakt s Torcidom. Željeli su vratiti transparent i iz ove priče izaći krajnje fer, po navijačkim kodeksima...

Radovi navijači nisu pristali da ga samo poštom pošalju u Split

Na Torcidi je bilo hoće li prihvatiti izazov i doći u Srbiju po transparent, jer Radovi navijači nisu pristali da ga samo poštom pošalju u Split. Vrlo je opravdano bilo smatrati da se radi o nekoj zamci, ali Torcida je prelomila: ide se u Beograd po 'krpu', pa što bude!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizirana je bila prava akcija, nalik onima iz špijunskih filmova, ističe Dalmatinski portal. Dva torcidaša su išla zrakoplovom u Beograd, a na beogradskom su ih aerodromu prema dogovoru čekala dva radovca koji su im dali transparent.

Dva Torcidaša imali pratnju za koju nitko nije znao

U WC-u se provjerilo je li zaista u vrećici transparent po kojega su došli, a kada se vidjelo da je sve u redu, nakon par razmijenjenih rečenica s UF-ovcima, krenulo se na avion. Sve se odigralo u nevjerojatnih 20 minuta, a - najzanimljivije - ta dva pripadnika Torcide su imali pratnju za koju nitko nije znao! Naime, grupa torcidaša je došla u beogradsku zračnu luku i pratila da se nešto ne dogodi dvojici kolega. Osiguranje je bilo 'maskirano', bili su uglavnom odjeveni u poslovna odijela tako da ništa ne bude sumnjivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torcidaši su s transparentom na kraju sigurno otišli iz Beograda.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo