NEKI BOLESNICI ISKOPALI GROB NA IGRALIŠTU NAKON DOLASKA - HRVATA: / Ovo nas je podsjetilo na onu bolesnoću s Poljuda 2003.

Image
Foto: NK Krško/Facebook

Vandalski čin čelnike NK Krško, odnosno 'grobnica', dočekala je na sredini travnjaka stadiona Matija Gubec

4.4.2019.
14:58
NK Krško/Facebook
VOYO logo

Sjećate li se grobova iskopanih na travnjaku Poljuda 2003. godine od strane nezadovoljnih navijača nakon poraza protiv Inkera i Hake? Neki jednako tako bolesni likovi iskopali su grob na travnjaku slovenskog nogometnoga kluba Krško. Slučaj je objavljen u srijedu na Facebook stranici NK Krško, a o njemu u obliku skandala piše i slovenski portal Siol.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vandalski čin čelnike NK Krško, odnosno "grobnica", dočekala je na sredini travnjaka stadiona "Matija Gubec" uoči nedjeljnog domaćeg ogleda protiv Triglava. Autori su uz njega postavili slova B i O, iz čega se zaključuje da su predsjednik Zoran Omerz i sportski direktor Antoni Brdik na izrazito grub način upozoreni zbog situacije u klubu uskoro starom stotinu godina. Također, u blizini su ležali transparenti navijača kluba Nuclear Power Boysa...

Image
KAOS NA NOGOMETNOJ UTAKMICI: /

Ovog ima samo u Hrvatskoj; 'Pođi u Republiku Srpsku majmune jedan'

Image
KAOS NA NOGOMETNOJ UTAKMICI: /

Ovog ima samo u Hrvatskoj; 'Pođi u Republiku Srpsku majmune jedan'

Simbolična poruka na degutantan način

"Uz iskopani grob najvjerojatnije je želio poslati simboličnu poruku da je sadašnje vodstvo po njihovom mišljenju dovelo klub do smrti, a NK Krško je oštro osudio taj čin:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osuđujemo agresiju, vandalizam i napade na dobro ime kluba i imovine", rekli su u klubu Krško. Prije početka utakmice morali su iskreno sklopiti rukave i ublažiti štetu na zelenom listu kako bi se mogla odigrati prva liga Telekoma Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NK Krško na posljednjem mjestu

Krško se, naime, trenutačno nalazi na posljednjem mjestu Prve lige uz golemih deset bodova zaostatka za osmim mjestom, pozicijom koja jamči ostanak u elitnom razredu slovenskog nogometa. Slovenska policija još uvijek traži počinitelje koje uprava kluba, budu li ikad nađeni, planira goniti sudskim putem. Momčad je prije desetak dana kao trener preuzeo nekadašnji Dinamovac Andrej Panadić, a zagrebački je strateg najavio da nema namjeru predati bitku.

Iako se Krško našao u ogromnim (natjecateljskim) problemima, vodstvo kluba objašnjava javnosti da situacija nije tako loša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub je stabilan i perspektivan, ima stabilan proračun, financijska situacija je normalizirana, a cilj natjecanja je još uvijek prva liga, kako u mlađim selekcijama tako i u seniorima. Klub je preuzeo novi, vrijedan trener Panadić. Mi imamo punu potporu sponzora i nadzornog odbora, ali u isto vrijeme svjesni smo da nitko nije veći od NK Krška “, izjavio je predsjednik kluba Zoran Omerz.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo