NAPADNUTA ICARDIJEVA SUPRUGA I AGENTICA: / Stvari izmiču kontroli, a najgore od svega - u trenutku napada bila je sa djecom

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Navijači su odlučili uzeti stvar u svoje ruke i to na najgori mogući način

16.2.2019.
11:28
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Wanda Nara, supruga i agentinca Interovog nogometaša Maura Icardija, definitivno nema prevelik broj obožavatelja na račun onog što se zbiva sa karijerom njenog supruga, no da su stvari definitivno izmakle kontroli dokazuje situacija o kojoj izvještava La Gazzetta dello Sport.

Mnogo je onih koji krive upravo nju za ono što se zbiva sa Icardijevom karijerom, tvrde da krivo vodi karijeru nogometaša koji joj slijepo vjeruje i koji je posljednjih dana u nemirnim odnosima s klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasilje koje se ne može opravdati

Argentinski nogometaš, javljaju izvori, traži način kako napustiti San Siro budući da pregovori o produljenju ne idu na način na koji bi želio, a sve je rezultiralo time da mu je oduzet status kapetana momčadi te da je bio udaljen iz kruga momčadi za utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv bečkog Rapida. Premda je trener momčadi Luciano Spalletti tvrdio da je poziv za utakmicu dobio te da je Icardi sam odabrao da se ne priključi momčadi.

Netrpeljivost na relaciji Icardi-navijači svakodnevno raste, a raste i negativnost koju oni osjećaju prema njegovoj supruzi. Sve je dovelo do toga da je ona napadnuta kamenom bačenim u prozor automobila dok se vozila nedaleko od San Siru. U autu su bila i njena djeca. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo