KAKVA LUĐAKINJA / MMA borkinja teško ozlijedila kolegu natjecatelja u poznatom reality showu i šokirala javnost

Ana Maria Pal izgubila kontrolu i slomila nos na tri mjesta kolegi natjecatelju

7.7.2021.
10:02
Screenshot: You Tube - KANAL D

Na društvenim mrežama pojavila se snimka onog incidenta iz rumunjskog Survivora od prije godinu i pol dana, u kojoj je glavni akter bila tamošnja MMA borkinja, sad 27-godišnja Ana Maria Pal, koja je glavom u nos udarila kolegu natjecatelja Andreja Ciobanua, nakon što je izgubila jedan izazov...

Brutalni napad ostavio gledatelje i javnost u nevjerici

Brutalni napad ostavio je Andreja slomljenog nosa, ali čini se da se Ana najmanje pokajala za svoj postupak. Bila je silno kritizirana zbog tog svog poteza, a publika ju je krivila za nedostatak sportskog duha i strpljenja. To je na kraju dovelo do njenog izbacivanja iz showa koji je planetarno popularan, ali koji je ovim incidentom zadobio negativne konotacije, negativnu reklamu.

Snažna, spremna i moćna natjecateljica

Budući da je borkinja u slobodnoj borbi, Ana je bila snažna i moćna natjecateljica što objašnjava činjenicu da je njezino iznenadno, ali kratko distancirano udaranje glavom bilo dovoljno jako i moćno da Andreju slomi nos na tri mjesta, a njoj priskrbi (vjerojatno) kaznenu prijavu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede (lom nosa, barem u Hrvatskoj, spada u TTO - teška tjelesna ozljeda).

Iako su neki vjerovali da je Marijina reakcija bila spontana i neplanirana, jer ju je žrtva provocirala tijekom aktivnosti bacanja lopte, rugao joj se i provocirao ju govoreći 'jel' ti teško', nakon čega je izgubila. Međutim, većina publike, članova ekipe ovog reality showa i natjecatelja smatra da je bilo apsolutno nepravedno od nje što se tako nasilno ponašala u TV emisiji, pred očima čitave rumunjske javnosti i što je teško ozlijedila natjecatelja.

Nasilje nažalost povećava gledanost

Ana Maria Pal navodno se okrenula slobodnoj borbi i treninzima nakon što je postala majka kada je imala svega 19 godina...

Fizička i verbalna zlostavljanja u TV reality programima nisu nešto novo. Mnogi sudionici izgube hladnoću tijekom showa i aktivnosti i na kraju pokažu svoje nasilne strane. Stvaratelji takvih emisija ističu ovakve nasilne situacije kako bi imali veću gledanost, a publika također uživa gledati takve situacije, iako ih osuđuje (samo populizam, ništa drugo ovdje nije u pitanju). No, ozbiljnu agresivnu reakciju kao što je ova, koja je u konačnici dovela do ozbiljne ozljede, kako je objavljeno u The Daily Mailu, osudila je većina publike, prenose strani mediji.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen