MLADI HRVATSKI REPREZENTATIVAC POGINUO U TEŠKOJ NESREĆI: / Bilo mu je tek 16 godina

Image
Foto: Fenix magazin

Krajem 2019. godine Luka Lucić pozvan je na zimski kamp, a u veljači ove godine na prijateljskom turniru u Španjolskoj upisao je prve nastupe za hrvatsku U-17 reprezentaciju

12.8.2020.
12:47
Fenix magazin
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je kako je U-17 reprezentativac Luka Lucić preminuo u srijedu od posljedica teške prometne nesreće koja se dogodila dan ranije na željezničkoj prugi u blizini Stuttgarta.

Na takozvanom Abendeckkreuzungu htio je prijeći željezničku prugu na prijelazu opremljenom treptajućim svjetlom. Unatoč hitnom zaustavljanju i izdavanju signala upozorenja, 56-godišnji vozač nije uspio spriječiti sudar, piše magazin Fenix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mu bilo spasa

Zadobio je teške ozljede te je helikopterom prebačen u bolnicu, no nije se mogao izvući. Preminuo je u dobi od 16 godina. Putnici i vozač nisu ozlijeđeni.

Lucić je bio rođen 2003. godine u Njemačkoj, a sudjelovao je u nekoliko aktivnosti hrvatskih mladih reprezentacija. Krajem 2019. godine pozvan je na zimski kamp, a u veljači ove godine na prijateljskom turniru u Španjolskoj upisao je prve nastupe za hrvatsku U-17 reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo