LIVERPOOL PRIJAVIO SVOG PONAJBOLJEG IGRAČA POLICIJI: / Dostavili i video dokaz; o ovom bizarnom slučaju upravo bruji nogometni svijet

Image
Foto: AFP

Snimke su pokazale da je Salah koristio telefon za upravljačem svog skupocjenog Mercedes koji je bio okružen djecom

14.8.2018.
11:39
AFP
VOYO logo

Liverpool je prijavio Mohameda Salaha policiji. Da, pomalo bizarno zvuči vijest koja je osvanula u engleskim medijima, ali istinita je. Prema pisanju britanskog tabloida Daily Maila, koji je ovaj potez Redsa okarakterizirao "korakom bez presedana", Liverpool je to napravio jer je egipatski napadač i najbolji igrač Premiershipa prošle sezone, za upravljačem koristio mobitel...

[VIDEO] SALAH NASTAVIO GDJE JE STAO LANI: Pogledajte sjajnu akciju kojom je Liverpool načeo West Ham na Anfieldu

Snimke objavljene na internetu pokazale su da je Salah koristio telefon za upravljačem svog skupocjenog Mercedes koji je bio okružen djecom, nakon nedjeljne pobjede 4-0 protiv West Hama u Anfieldu u 1. kolu Premier lige, pišu Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priču je potvrdila policija iz Merseysidea, a dostavljen im je i video-dokaz. Na snimci se vidi kako Salah u trenutku dok je za upravljačem automobila okruženog navijačima koristi mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija je dobila sve podatke, a slučaj će biti riješen interno. Niti klub niti igrač više neće komentirati ovaj slučaj", objasnio je glasnogovornik Liverpoola.

Kazna za upotrebu mobitela tijekom vožnje u Engleskoj iznosi šest kaznenih bodova na vozačkoj dozvoli i novčanu kaznu od 200 funti, što je za Salaha, dakako, zanemarivo, ali zaista čudno zvuči vijest da su iz kluba prijavili svoju jednu od najvećih zvijezda za kršenje pravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo