LIMBERSKY MU NIJE MOGAO NIŠTA, ALI ONA GA JE ZAUZDALA: / Modri golgeter ljubi dugonogu studenticu

Image
Foto: Instagram

Možda i najbolji Dinamov pojedinac može se pohvaliti prelijepom boljom polovicom

23.2.2019.
16:59
Instagram
VOYO logo

Bruno Petković proživljava najljepše dane svoje karijere. Ovaj napadač u Dinamo je došao ovog ljeta i to nakon što u Italiji nije zabio jednu godinu, devet mjeseci i četiri dana, ali sjajnom igrom i nogometnim vještinama u Dinamu je oživio karijeru i zapeo za oko izborniku Zlatku Daliću.

Upravo je Petković bio jedan od najzaslužnijih za plasman Dinama u osminu finala Europa lige. Osim što se u Plzenu proslavio onom čudesnom asistencijom kod gola Olma, u Maksimiru je bio prvo ime susreta upisavši asistenciju i gol pa mediji u njemu već vide Mandžukićevog nasljednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješna studentica

Osim sportskim uspjehom, Petković se može pohvaliti i onim na ljubavnom planu. Trijumf nad Viktorijom Plzen proslavio je u društvu atraktivne Tee Slavice, koja je tako ušla u klub Dinamovih WAGS-ica, a gledajući njezine fotografije, složit ćete se da izgleda kao da je sišla s modne piste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tea studira međunarodno poslovanje na privatnom sveučilištu Rochester Institute of Technology, redoviti je gost teretane te je prilično aktivna na društvenoj mreži Instagram. Iako trenutno ima samo 1500 sljedbenika, sigurni smo kako će uspjehom Brune, rasti i njezina popularnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo