Play ponuda

LEGENDA LIVERPOOLA PONOVNO JAŠE I TO DOSLOVNO: / Owen postao džokej i priznao: 'Znam da sam glup jer to činim'

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Michael Owen nazabijao se golova u dresu Liverpoola i engleske reprezentacije, a od idućeg tjedna ćemo pratiti njegove rezultate u potpuno drugačijem sportu.

17.11.2017.
12:48
Screenshot/Twitter
Play ponuda

Naime, kako prenosi Mirror, Michael Owen odlučio je postati džokej i prvu će utrku imati već sljedećeg tjedna. Nakon nogometne karijere posvetio se uzgajanju konja kojima se nije mogao baviti dok je još aktivno igrao nogomet.

Image
LEGENDA LIVERPOOLA PONOVNO JAŠE I TO DOSLOVNO: /

Owen postao džokej i priznao: 'Znam da sam glup jer to činim'

Image
LEGENDA LIVERPOOLA PONOVNO JAŠE I TO DOSLOVNO: /

Owen postao džokej i priznao: 'Znam da sam glup jer to činim'

"Za svojih 37 godina nisam niti jednom sjeo na konja - nisam smio zbog nogometa. Nikada nisam niti nogu prebacio preko konja, ali i to se dogodilo prije pet mjeseci. Pitali su me hoću li jahati na jednoj humanitarnoj utrci i pomislio sam 'to je jedan način za doći u formu'. Jer nije lako održavati idealnu težinu kada se umirovite", pojasnio je legendarni napadač Liverpoola.

"Znam da sam glup, vjerojatno sam popio nekoliko pića kada sam pristao na to. Mama i supruga stalno me ispituju zašto to radim. Jednostavno to moram učiniti i biti siguran koliko je to moguće. Tim kojim sam okružen je briljantan," rekao je Owen.

Owena najviše pamte navijači Livepoola za kojeg je igrao osam godina (1996. - 2004.). U 216 nastupa zabio je 118 golova, a još je igrao i za Real Madrid, Newcastle, Manchester United i Stoke. Za reprezentaciju Engleske upisao je 89 nastupa u koje je ugradio 40 golova.

Play ponuda
Play ponuda