LEBRON POLUDIO ZBOG SNIMKE HLADNOKRVNOG UBOJSTVA: / 'Čovjek ne može ni otići malo otrčati, koji se k***c događa?! Doslovno nas se lovi'

Image
Foto: Profimedia

Protiv njih nije niti podignuta optužnica

7.5.2020.
11:20
Profimedia
VOYO logo

Stravično ubojstvo 25-godišnjeg Afroamerikanaca AhmaudaArberya šokiralo je Ameriku. Njega su u veljači ubila dvojica bijelaca, otac i sin, dok je džogirao nedaleko do svoje kuće u Brunswicku. Nekoliko mjeseci kasnije na internetu se pojavila šokantna snimka krvavog smaknuća nenaoružanog mladića. Izazvala je ona burne reakcije, a oglasio i najbolji košarkaš današnjice, LeBronJames.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa nas se doslovno lovi, stalno i svaki dan čim nogom kročimo van svojih domova! Čovjek ne može ni otići malo otrčati. Koji je to k...c, je l' to istina?! Ne, ozbiljno, koji se k...c događa?! Žao mi je, Ahmaud, počivaj u miru. Moje molitve i blagoslovi idu tebi na nebo i tvojoj obitelji. Čuvajte se ljudi, pazite... U opasnosti ste samo zato što ste crni”, napisao je James na društvenim mrežama.

Ubojice su,inače, policiji rekli kako su mislili da je u pitanju traženi kriminalac što je tamošnjim vlastima očito bilo dovoljno da ih ne optuže za ubojstvo pa još uvijek uživaju u slobodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo