BRAVO /

Gennaro Gattuso potezom oduševio regiju

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Gattuso može biti primjer svima. Vaha je pokrenuo priču, Dalić je nastavio

9.10.2024.
11:10
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Trener Hajduka Gennaro Gattuso¸oduševio je čitavu regiju apelom pomoći žrtvama apokaliptičkih polava u Bosni i Hercegovini.

"Pozdrav svima, ovdje trener Gattuso. Želim uputiti apel povodom tragedije koja se dogodila u Bosni. Molim vas da pomognete unesrećenima i da pošaljete poruku pružajući pomoć svima koji su u nevolji pozivom na broj 17039. Molim vas, računam na vas. Moramo pomoći ljudima koji su izgubili članove obitelji i imovinu i kojima je sada jako teško. Veliki zagrljaj svima. Budite jaki", rekao je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STRUČNI KOMENTAR /

Hajduk vodeći nakon 1/4 prvenstva: 'Gattuso je složio respektabilnu momčad dok Dinamo igra na tri fronta'

Image
STRUČNI KOMENTAR /

Hajduk vodeći nakon 1/4 prvenstva: 'Gattuso je složio respektabilnu momčad dok Dinamo igra na tri fronta'

Podržao je inicijativu Pomozi.ba preko koje je aktiviran humanitarni broj putem kojeg se može donirati novac stanovništvu pogođenom poplavama. Prije dva dana Vahid Halilhodžić dao je intervju portalu Net.hr putem kojeg je pozvao sve ljude dobre volje da pokažu solidarnost i pomognu u teškim trenucima za njegovu Jablanicu i cjelokupnu Bosnu i Hercegovinu. Donirao je i 25 000 eura pomoći. Više o tome čitajte - OVDJE.

Prošlog tjedna razorne poplave pogodile su BiH. Uništene su brojne kuće na području Jablanice, a nažalost, broj ljudskih žrtava popeo se na 21. Cijela regija se ujedinila i šalje pomoć unesrećenima, a njima se pridružio i Gattuso koji je pozvao sve koji mogu da doniraju. Gospodska gesta trenera splitskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski crveni križ pokrenuo apel, ovako možete pomoći

Hrvatski Crveni križpokrenuo je apel za prikupljanje novčane pomoći za stanovništvo u Bosni i Hercegovini pogođeno katastrofalnim poplavama. Situacija u susjednoj zemlji iznimno je teška, a život je izgubilo najmanje 22 osobe, dok se trenutno traga za osmero građana Bosne i Hercegovine.

Timovi Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine na terenu pomažu pogođenom stanovništvu. Strahuje se i od velikih materijalnih šteta te dodatnih ugroza života i zdravlja mještana na pogođenom području.

Svi oni koji mogu i žele pomoći, mogu to učiniti na sljedeće načine:

  1. pozivom na donatorski telefon 060 90 11 (cijena poziva je 0,83 eura i u taj iznos uključen je PDV, kao i naknade teleoperaterima. Operator humanitarnog telefona: Moj telekom d.o.o., tel. 01-3659-058)
  2. uplatom na žiro račun otvoren u Erste&steiermärkische bank d.d.:

IBAN: HR0524020061500137627
MODEL: 00
POZIV NA BROJ ZA APEL: 754
SWIFT CODE (UKOLIKO JE POTREBNO ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA): ESBCHR22
OPIS: Apel za pomoć stanovništvu Bosne i Hercegovine stradalom u poplavama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uplatom putem mobilnih aplikacija za plaćanje koristeći barkod ili putem Keks Pay aplikacije, dostupnih na stranicama Crvenog križa.

Svaka donacija je važna

Prikupljena novčana sredstva Hrvatski Crveni križ uplatit će na račun Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka donacija je od velike važnosti u ovom teškom trenutku i unaprijed hvala svima koji će se odazvati ovom apelu za pomoć", poručuju iz Hrvatskog Crvenog križa.

Kolegama u Bosni i Hercegovini, Hrvatski Crveni križ stavio je, za slučaj potrebe, na raspolaganje i specijalističke timove i potrebnu opremu, a u sklopu međunarodne mreže "Susjedi pomažu prvi".

POGLEDAJTE VIDEO: 'Preživio sam dvije granate od 120 mm na metar, život mi je proletio pred očima. Od tada nisam ista osoba, onaj potres sam osjetio puno prije'

Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo