DOK BRUNO PUNI MREŽE, ONA SE NATJEČE ZA MISS: / Djevojka Dinamovca želi i službeno postati najljepšom

Image
Foto: Instagram

Nogometaš se sredinom veljače na Instagramu pohvalio fotografijom s atraktivnom studenticom

25.3.2019.
12:32
Instagram
VOYO logo

Igrač Dinama i novi hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković (24) zaintrigirao je navijače kada je prije nekoliko dana u Dinamovu dresu zabio odlučujući gol Benfici. Perspektivni nogometaš ne skriva da, osim na terenu, sreće ima i u ljubavi.

Zgodni Bruno ljubi atraktivnu 19-godišnju studenticu Teu Slavicu. “Uz moju obitelj i prijatelje, najveća podrška mi je Tea. Ona me podržava svaki dan”, rekao je za Story. Tea Slavica, 19-godišnja Zagrepčanka, na Instagramu navodi kako studira međunarodno poslovanje na jednom privatnom sveučilištu te u opisu dodaje da “živi prema svojim pravilima”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenula u borbu za status najljepše

I dok se Petković tako strastveno bori na nogometnom terenu, njegova Tea natječe se za titulu miss. Studentica privatne visoke škole u Zagrebu, naime, jedna je od kandidatkinja izbora za hrvatsku Miss Universe. Krajem travnja svojim će se izgledom pred žirijem morati suprotstaviti ostalim kandidatkinjama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što moraju živjeti u Hrvatskoj, sve kandidatkinje izbora za miss, prema službenim pravilima natjecanja ovoga natjecanja, ne smiju biti udane, rastavljene niti imati poništeni brak, a ne smiju biti ni majke ni u drugom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo