NIJE IMAO POJMA / Bivši igrač Intera i Milana slučajno saznao da mu žena ima stranicu za odrasle: Njegova reakcija sve je šokirala

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Nekada je bio na glasu kao ogromni talent, ali je 'ljubav' prema ženama i alkoholu prevagnuo

14.2.2023.
14:07
Instagram
VOYO logo

Cristian Daminuta svojevremeno je bio ogroman talent rumunjskog nogometa. Od samih početaka se očekivalo da će Daminuta postati vrhunski nogometaš, ali to se na njegovu žalost nije dogodilo.

Image
IMA SE, MOŽE SE /

Kolekcija postaje sve veća: Cristiano se pohvalio skupocjenim satom koji je pun dragocjenog kamenja

On je svoju karijeru počeo u Politehnica Temišvar, a potom je kao 18-godišnjak preselio u Inter. Tamo je dvije godine proveo na posudbi u Modeni i Dinamo Bukureštu, a potom je preselio u Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ni u drugom dijelu grada nije dobio pravu priliku, lutao je po posudbama, vratio se u Rumunjsku, igrao u Izraelu, ponovno u Italiji, da bi se s 32 godine ostavio nogometa na vrhunskoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek su ga pratile priče da je njegov talent "ugušila" ljubav prema ženama i alkoholu, no čini se da se Cristian skrasio sa svojom trećom ženom, Madalinom. S njom već ima dvoje djece, ali se par nešto kasnije oženio. Usprkos tome, tek je nedavno saznao da mu supruga ima profil na OnlyFans, platformi gdje žene objavljuju provokativne i golišave fotografije, a korisnici to sve dobro plate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva reakcija

On je slučajno saznao da mu supruga ima profil na OnlyFansu, a njegova reakcije sve je iznenadila. Otkrila je to sama Madalina rumunjskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dijelim fotografije većinom u donjem vešu, ponekad i nešto provokativnije, ali u granicama normalnog. Suprug je sjajno reagirao kada je saznao. Bilo mi je neugodno reći kako zarađujem novac i krila sam to kratko od njega, ali on je, naravno, saznao. On je otvorenog uma i nema s tim nikakvih problema. Podržava me i razumije, ne smeta ga jer nije ljubomoran, zna da će mi uvijek biti podrška", otkrila je Madalina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Daminuta se sada okrenuo trenerskom poslu te planira završiti školu kako bi mogao ostati u omiljenom mu sportu.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo