BISERKA PETROVIĆ O TRENUTNO NAJVEĆEM PROBLEMU U HRVATSKOJ: / 'Skinula sam i masku i rukavice vidjevši da ih u Zadru nitko ne nosi'

Image
Foto: Mario Ćužić/HTS

'Kada sam dolazila u Zadar, ponijela sam i masku i rukavice, ali vidjevši kako ih tamo nitko ne nosi, i ja sam ih skinula'

25.6.2020.
13:22
Mario Ćužić/HTS
VOYO logo

Nije mogla ni sanjati da će joj jedan iskreni zagrljaj pun ljubavi s Novakom Đokovićem tako zakomplicirati život. Biserka Petrović, majka nikad prežaljenog košarkaškog MozartaDražena Petrovića, stigla je na Adria Tour u Zadru kako bi se susrela s najboljim tenisačem današnjice.

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj iz minute u minutu pratite - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EKSKLUZIVNO: /

Biserka Petrović otkrila nam je nepoznate detalje iz svog života nakon Draženove smrti

Image
EKSKLUZIVNO: /

Biserka Petrović otkrila nam je nepoznate detalje iz svog života nakon Draženove smrti

Poklonila Noletu Draženov dres Netsa

Budući da Novak ipak nije mogao stići u Šibenik zbog mnogo obaveza, Biserka se zaputila u Zadar i tom je prigodom srpskom tenisaču poklonila Draženov dres Netsa, a zauzvrat je dobila reket svjetskog broja jedan. Pritom je pao i zagrljaj, koji je postao problematičan nakon što je Đoković otkrio da je pozitivan na koronavirus.

'Dobro se osjećam i nemam baš nikakve simptome'

"Dobro se osjećam i nemam baš nikakve simptome, niti imam temperaturu niti kašljem. Otišla sam samovoljno u izolaciju u Šibeniku jer mi je suprug kronični bolesnik. Moram se čuvati zbog njega i biti odgovorna. Nitko mi nije preporučio izolaciju, ali odlučila sam se ipak na to kada je stigla vijest da je i Đoković zaražen", govori za Jutarnji list Biserka i dodaje da se još nije testirala, ali da svakako hoće. Također, istaknula je Biserka kako su joj savjetovali da pričeka još dan ili dva kako bi test bio pravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Biserka je otkrila ono što svi znamo a što nije dobro...

'Mislim da smo se svi malo prerano opustili, moramo ostati odgovorni'

"Mislim da smo se svi malo prerano opustili, moramo ostati odgovorni, vidimo što se dogodilo u Zadru, ali nadam se da će svi biti dobro i da neće biti više zaraženih. Kada sam dolazila u Zadar, ponijela sam i masku i rukavice, ali vidjevši kako ih tamo nitko ne nosi, i ja sam ih skinula. Ali, moramo se svi zajedno paziti", poručila je Biserka Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo