BISTE LI VI S NJIMA NA KUPANJE? / Zanosna sportska novinarka objavila vruću fotografiju - izbacile su ih na izvol'te

Image
Foto: Instagram

Kirsty Jane Gallacher dugogodišnja je sportska novinarka

12.5.2021.
9:07
Instagram
VOYO logo

Zanosna Kirsty Jane Gallacher nadaleko je poznata kao jedna od najzanimljivijih sportskih reporterki na svijetu te ujedno i najljepših. Rođena je 20. siječnja 1976. u Edinburghu. Kći je bivšeg kapetana Ryder CupaBernarda Gallachera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan životopis

Upoznala se kao djevojka s tadašnjim zamjenikom šefa sporta za Sky, na večeri upravo na Ryder Cupu, a kasnije je profesionalnu novinarsku karijeru započela radeći kao pomoćnik u produkciji 1996. godine, prije nego što je započela karijeru kao pomoćnica na uglednom SkySportsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godine 1998. prebacila se u udarni Sky Sports News i od tada je imala priliku voditi različite programe poput 90 minuta, Soccer Extra, Kirsty i Phil (na BBC Radio 5 Live), kao i Soccer AM. Ovo profesionalno i doista atraktivno TV lice ima puno dostignuća u svojoj novinarskoj karijeri. Kod nje očito nije sve samo u ljepoti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postignuća i nagrade

Bila je nominirana za najbolju pridošlicu na Televizijskim sportskim nagradama Kraljevskog televizijskog društva 1998. Dobila je trofej osobnosti satelitskog/digitalnog TV-a na nagradama Televizijske i radioindustrije 2002, a Kirstyni kućni videozapisi osvojili su publiku sljedeće godine kad je dobila nagradu Satelitskog/digitalnog programa 2003. Također je osvojila "Platinum Award" za najbolji zabavni program na Međunarodnom filmskom festivalu u Houstonu 2002., prenosi Sport.Mob.

Malo smo bacili oko na njezin Instagram profil i naišli na neke zanimljive fotke. Svoje obline pokazala je u bazenu još davno prije, a onda je fotkom svojoj frendici čestitala 40. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako puno, barem prema fotografijama i objavama, vježba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo