BEOGRADSKA POLICIJA JE NA NOGAMA: / Strahuje se od dolaska navijača koji vole Hrvate

Image

Košarkaši Crvene zvezde i Panathinaikosa u petak (20 sati) u beogradskoj Kombank Areni igraju 'vruću' utakmicu 10. kola grupe E TOP 16 Eurolige koja je već sad proglašena za susret visokog rizika

7.3.2016.
18:47
VOYO logo

Ovaj dvoboj donijeti će direktan sudar kandidata za četvrtfinale Eurolige. Naime, Panathinaikos je trenutno treća momčad skupine sa skorom 6-3, dok je Zvezda četvrta sa skorom 5-4. Stoga, ova utakmica izazvati će navijačke tenzije koje će doći do usijanja.

Image
Image

ošarkaši Cedevite u susretu su 6. kola skupine E TOP-a 16 Eurolige izgubili u KC Dražen Petrović od Panathinaikosa sa 60:78 (13:18, 9:21, 14:21, 24:18).

Uz to, postoji i ona druga, navijačka strana ovog dvoboja. Naime, navijači Crvene zvezde Delije u bratskim su odnosima sa navijačima najvećeg rivala Pao-a Olimpiakosa, dok su navijači Panathinaikosa u prijateljskim odnosima sa Bad Blue Boysima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatražili 200 karata

Beogradska policija strahuje da bi moglo doći do nereda ukoliko se navijači Panathinaikosa nađu na tribinama Kombank Arene. Unatoč tome, Panathinaikos je za svoje navijače od beogradskog kluba zatražio 200 karata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski Kurir piše kako iz beogradskog kluba još nije stigao odgovor, ali je za očekivati da Atenjani dobiju odbijenicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo