BANDIĆ U TRANSU PJEVA 'HAJDUK ŽIVI VJEČNO': / Snimka ludila gradonačelnika i Dinamovog počasnog predsjednika kruži zemljom

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ovako to iz srca pjeva zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

27.7.2019.
15:40
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić petak navečer proveo se u bračkom kafiću, u kojem je iz sveg glasa zapjevao "Hajduk živi vječno". Na Braču se održava manifestacija tradicionalnog potezanja konopa brodica na otoku na kojoj je prisutan i uvijek dobro raspoloženi gradonačelnik Zagreba, koji zapanjuje svojom energijom, obzirom za svoje godine (63.)

Zagrebački gradonačelnik tako je sinoć bio prava atrakcija u bračkom mjestu Mrduje. Mnogi su se poželjeli fotografirati s njim, a vrlo brzo krenula je i pjesma, poznata hajdučka 'Kada umren umotan u bilo..." Upravo u tom bijelom okruženju nastao je i video na kojem se vidi kako Bandić u transu pjeva jednu od navijačkih himni splitskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je objavio Dalmatinski portal i on se upravo dijeli zemljom jer je totalni hit...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je, inače, počasni predsjednik Dinama, a Grad Zagreb klubu za održavanje stadiona, trenere u omladinskom pogonu... godišnje prema pravilnicima o financiranju sporta daje 20 milijuna kuna. Zagrebački gradonačelnik je zagovarao i privatizaciju najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo