NA POMOLU TRANSFER KOJI ĆE ZATRESTI APENINSKI POLUOTOK: / Hoće li jedan od najboljih napadača u Italiji postati konkurent Mariju Mandžukiću?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Cijenjeni napadač pred odlaskom

17.5.2019.
11:04
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Transfer 26-godišnjeg napadača Maura Icardija iz Intera u Juventus u ljetnom prijelaznom roku u finalnim je fazama, javlja Gazzetta dello Sport.

Prema informacijama te novine, Icardi je sve dogovorio s Juveom jer mu je Stara dama prvi i jedini izbor ako ovo ljeto promijeni sredinu. U slučaju da dođe do transfera, Icardi će se za poziciju u prvih 11 natjecati s hrvatskim napadačem Marijom Mandžukićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juve i Icardi su se dogovorili, a Gazzetta javlja kako bi problem u transferu mogao predstavljati samo njegov klub Inter koji ima pravo na odštetu, a zahtjevi Nerazzurra sigurno neće biti niski. Juiventus će pokušati smanjiti odštetu tako da Interu uz novac pošalju i svojeg nogometaša Douglasa Costu, ali u Milanu to ne žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfermarkt procjenjuje Icardijevu vrijednost na 90 milijuna eura, a Inter je u dobroj pregovaračkoj poziciji jer Argentinac ima ugovor do ljeta 2021. godine pa se pretpostavlja kako će za napadača tražoiti preko 100 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo